Реклама

Нова гра у доповненій реальності: замість покемонів буде Гаррі Поттер

До кінця цього року розробники Pokemon Go випустять мобільну AR-гру за світом Гаррі Поттера. На гравців чекають заклинання, зіллєваріння, битви з дементорами та смертежерами.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
Нова гра у доповненій реальності: замість покемонів буде Гаррі Поттер
  1. Головна
  2. Новини
  3. Нова гра у доповненій реальності: замість покемонів буде Гаррі Поттер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До кінця цього року розробники Pokemon Go випустять мобільну AR-гру за світом Гаррі Поттера. На гравців чекають заклинання, зіллєваріння, битви з дементорами та смертежерами.

Гра у світі Гаррі Поттера від студії Niantic вийде вже цього року. Вона буде називатися Harry Potter: Wizards Unite.

Що буде у грі

За сюжетом, у чарівному світі сталася катастрофа, через яку у світ звичайних людей (маглів) почали потрапляти чарівні предмети та істоти. Гравці повинні взяти на себе роль членів спеціального загону Міністерства магії та зберегти магічні секрети.

 

Читайте також: Історія Всесвіту просто у вашій кімнаті від Google та неземної Тільди Свінтон

Насправді все буде виглядати майже як в Pokemon Go: на карті будуть з’являтися «магічні сліди». Вони приведуть гравця до зачарованих місць, артефактів і чарівних створінь.

Взаємодіяти з ними можна за допомогою заклинань. Щоб ними скористатися, потрібно за допомогою жестів зобразити спеціальні символи на екрані. Будуть у Wizards Unite і вороги, на зразок дементорів і смертежерів.

Творці також обіцяють доступ до локацій із книг, зустрічі з відомими персонажами, варити чарівні зілля, групові завдання та багато іншого.

Повторити досягнення

Історію шаленого успіху Pokemon Go знають всі. За місяць 30 мільйонів гравців принесли Niantic $35 млн, а пригоди користувачів на вулицях захлеснули стрічки соціальних мереж.

Читайте також: Booking.com випустив додаток-аналог Pokemon GO, але для мандрівників

Левову частку успіху застосунок завдячує можливості побачити улюблених персонажів наживо. Для цього потрібен лише смартфон. Це був перший надуспішний приклад застосунку доповненої реальності на телефонах. Згодом відвідуваність гри скоротилася, але не через конкурентів. Просто контент себе вичерпав.

Скоро ми дізнаємося, чи зможе «Гаррі Поттер» досягти подібного успіху. І головне – залишитися на вершині.

Коли вийде гра

Niantic не повідомив точної дати виходу гри. Відомо тільки те, що вона з’явиться до кінця цього року. Wizards Unite буде доступна на iOS і Android.

Share
Написати коментар
loading...