Реклама

Українське місто почне виробляти власні тролейбуси

У 2019 році «Вінницька транспортна компанія» почне виготовляти не лише трамваї, а й тролейбуси. Про це інформує Vinbazar
Čytaty latynkoju
Українське місто почне виробляти власні тролейбуси
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українське місто почне виробляти власні тролейбуси
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У 2019 році «Вінницька транспортна компанія» почне виготовляти не лише трамваї, а й тролейбуси. Про це інформує Vinbazar

Початок роботи пілотного проекту по виготовленню тролейбусів на базі КП «ВТК» анонсували під час сесії Вінницької міської ради 21 грудня. До міста постачатимуть заводські кузови, які обладнають деталями у муніципальному тролейбусному депо. Очікують створити щонайменше 4 тролейбуси в пілотній партії.

Як саме у Вінниці вироблятимуть тролейбуси

За словами генерального директора «Вінницької транспортної компанії» Михайла Луценка, готові тролейбуси будуть того ж типу, як і «Богдан». Відмінністю стане встановлення української системи кермування. Також нові громадські транспортні засоби дадуть змогу заощадити до 40% споживаної електроенергії.

Причиною для такого рішення стала проблема із пошуком комплектуючих запчастин до тролейбусів «Богдан». Через це фвахівцям підприємства довелося її в певній мірі переробити та замінити деталі на доступні аналоги.

Новий транспорт виготовлятимуть на основі корпусів «МАЗ». Це — лише кузов, в якому встановлені сидіння та частково низьковольтна проводка, все інше укомплектують на вінницькому підприємстві за 3 міс. Частина комплектуючих буде українського виробництва, частина — імпортними.

Раніше ми інформувалиУ Чернівцях запускають тролейбуси на автономному ходу про запуск тролейбусів на автономному ходу в Чернівцях.

Share
Написати коментар
loading...