Реклама

Названо найпопулярніші Google-запити українців за 2018 рік

Компанія «Google Україна» в офіційному блозі поділилася підсумковим рейтингом найпопулярніших запитів українських користувачів цього пошуковика за 2018 рік
Čytaty latynkoju
Названо найпопулярніші Google-запити українців за 2018 рік
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Названо найпопулярніші Google-запити українців за 2018 рік
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія «Google Україна» в офіційному блозі поділилася підсумковим рейтингом найпопулярніших запитів українських користувачів цього пошуковика за 2018 рік

Компанія вибрала найпопулярніші запити у пошуковій системі, а також топ-запити у восьми категоріях, серед яких: персона, фільм, телевізійне шоу, серіал, покупка, питання «чому», «що таке», і «як».

Що українці гуглили начастіше

Найпопулярнішим запитом цього року серед українців став «ЧС 2018» — чемпіонат світу з футболу. На другій позиції — новий сезон серіалу «Мажор», а на третій — конкурс Євробачення-2018. Крім того, українських користувачів Google традиційно цікавили нові фільми, серіали та Олімпіада-2018.

У категорії «Персона» найчастіше шукали інформацію про трагічно загиблу акторку «Дизель Шоу» Марину Поплавську. Про Єгора Кріда, Йосипа Кобзона, Бориса Апреля (Зіанджу), американського репера Xxxtentacion і видатного вченого Стівена Хокінга, а також про Меган Маркл.

У категорії «Фільми» цього року найчастіше шукали в Google новий фільм з всесвіту Marvel «Веном», «Монстри на канікулах-3» та «50 відтінків свободи». Лідером в категорії телевізійних шоу став конкурс Євробачення-2018. З серіалів — нові сезони кримінальної драми «Мажор», «Школа» і комедія «Полицейский с Рублевки».  У категорії покупок найчастіше шукали дитячу гру бейблейд, Т2 та квитки «Укрзалізниці».

Серед питань українців найбільше цікавили:

  • як завантажити відео з YouTube;  зробити слайм,  підключити Т2;
  • чому затримують пенсію, м’ясо корови називається «яловичиною», вОдесі випав жовтий сніг;
  • що таке біткоїн, кір, томос і реінтеграція.

Нещодавно Google також представивYouTube представив найпопулярніші відео в Україні та світі за 2018-й YouTube Rewind 2018 – найпопулярніші відео року на YouTube у світі та Україні.

Share
Написати коментар
loading...