Реклама

YouTube Music та Premium запустилися в Україні

Сервіси YouTube Music та YouTube Premium стали доступними для українських користувачів, повідомляють в офіційному блозі компанії Google в Україні
Čytaty latynkoju
YouTube Music та Premium запустилися в Україні
  1. Головна
  2. Музика
  3. YouTube Music та Premium запустилися в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сервіси YouTube Music та YouTube Premium стали доступними для українських користувачів, повідомляють в офіційному блозі компанії Google в Україні

Всі українські меломани зможуть користуватися сервісом YouTube Music. Це новий музичний стрімінговий сервіс для прослуховування музики. Як пишуть, з YouTube Music ви зможете легше орієнтуватися в світі музики і отримувати більш точні персональні рекомендації.

Які переваги YouTube Music

  • Все в одному місці. Не тільки музичні відео, але й офіційні альбоми, сингли, ремікси, живі виступи, кавери, а також рідкісні композиції, які можна знайти тільки на YouTube.
  • Персоніфіковані рекомендації. Головний екран постійно оновлюється, щоби запропонувати рекомендації, засновані на тому, що користувач прослуховував раніше, де був або чим займався.
  • Списки відтворення будь-якого жанру, для будь-якого настрою або заняття.
  • Розумний пошук допоможе знайти пісню, навіть якщо ви не можете згадати, як вона називається. Спробуйте ввести «пісня, де Шакіра ріже цибулю» і цей трек знайдуть для вас. Ви також можете шукати композицію за її текстом, навіть якщо добре не знаєте слів.
  • Найпопулярніші відео. Користувача триматимуть в курсі того, що зараз в топі. Відео, що набирають популярність, доступні на окремому екрані «Хотліст».
  • Немає інтернету? Жодний проблем. Передплата на YouTube Music Premium дає змогу слухати музику без реклами, у фоновому режимі і на ходу, а також завантажувати улюблені треки. Крім того, завдяки функції «Офлайн-мікс» пісні, які вам сподобалися, будуть завантажуватись  автоматично — на випадок, якщо ви забули це зробити.

YouTube Music та Premium запустилися в Україні

Як скористатися новими сервісами

Усі шанувальники музики можуть безкоштовно користуватися новою версією YouTube Music з підтримкою реклами. Також запускають платну підписку YouTube Music Premium, де можна слухати музику без реклами у фоновому режимі і завантажувати контент за 79 грн на місяць для Android. Протягом обмеженого періоду часу шанувальники музики можуть отримати три місяці безкоштовно від YouTube Music Premium. Також доступна сімейна підписка YouTube Music Premium Family — 119 грн на місяць.

Додамо, що відучора в Україні також запустили підписку YouTube Premium. Вона надає можливість переглядати відео без реклами, відтворювати відео в фоновому режимі і скачувати контент з YouTube. Ви отримаєте доступ до всіх шоу і фільмів від YouTube Originals, зокрема Cobra Kai, Impulse, F2 Finding Football, The Sidemen Show і багато інших. YouTube Premium можна користуватися безкоштовно протягом 3 міс. Надалі вартість користування для власників Android – 99 грн на місяць; сімейний план – 149 грн на місяць.

Передплатники Google Play Music автоматично отримають доступ до YouTube Music Premium. У Google Play Music все залишиться як і раніше: ви також матимете доступ до всієї придбаної вами музики, завантаженням і плейлистам. Завантажити нові додатки можна з Play Store й App Store, або ж перевірити свій веб-плеєр на music.youtube.com. Передплату на YouTube Premium можна оформити на youtube.com/premium.

До речі, редакція зібралаСвіжий звук: 8 нових українських треків, які варто почути просто зараз 8 актуальних кліпів та нових треків, які випустили українські виконавці протягом останнього часу.

Share
Написати коментар
loading...