Реклама

В Україні запустили нове медіа про культуру

Концепція Pryvit.Media запланована як культурний гід. Творці видання на його сторінках розповідатимуть про культурні тенденції: куди піти, що побачити, послухати чи прочитати
Čytaty latynkoju
В Україні запустили нове медіа про культуру
  1. Головна
  2. Креатив
  3. В Україні запустили нове медіа про культуру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Концепція Pryvit.Media запланована як культурний гід. Творці видання на його сторінках розповідатимуть про культурні тенденції: куди піти, що побачити, послухати чи прочитати

Журналісти наголошують, що це — не новинне медіа, але обіцяють слідкувати за новинами культури, реагувати на них, додавати контекст чи новий кут зору. Медіа фінансуватиметься з доходів відеопродакшну. У планах — розвиватися шляхом співпраці з брендами.

Що відомо про новоспечений культурний гід

Pryvit.Media обіцяє співпрацювати з авторами, ілюстраторами, фотографами, іншими медіа та брендами.
«Для нас важливо, щоб культура була досяжною. Ми говоримо про те, до чого вже є або скоро буде доступ. Тобто тут не з’явиться відгук про фільм, який показали на фестивалі тиждень тому, а далі його не знайти легально. Зате якщо показ ще попереду — можливо», — наголошують ініціатори.

Відзначимо, що рік тому ПРИВІТ/media&production запустили відеовиробництво — продакшн. Тепер починає роботу медіа.

Нагадаємо, що на українському ринку з’явилосяНа українському медіаринку з’явилося нове суспільно-ділове видання нове суспільно-ділове видання.

Попри широку тематику, команда проекту зазначає, що пише про людей, а не про абстрактні явища. «Ми слухаємо всіх, розмовляємо з усіма, коректно відображаємо точки зору всіх сторін. Ми точні й неупереджені; до всіх героїв ми ставимося однаково критично і шанобливо. Ми не плутаємо журналістику з політичним або соціальним активізмом. Ми стежимо за конфліктами інтересів. Ми іронічні, але нікого не висміюємо і нічого не вигукуємо. У нас немає партійної приналежності. Ми не за правих і не за лівих. Ми за факти, логіку і здоровий глузд», — зазначено на сайті видання.

Редакцію проекту розташовано у Києві. Шеф-редактором проекту сталаКатерина Коберник. Раніше вона була відома як заступниця директора департаменту нових медіа холдингу «1+1 медіа». Головним редактором сайту став Гліб Гусєв. Він відомий як куратор у Київській академії медіамистецтв, радіоведучий «Радіо Аристократи» та колишній заступник головного редактора у виданні Esquire Ukraine.

 

Share
Написати коментар
loading...