Реклама

Супермаркет Rozetka і група EVO (Prom.ua, Kabanchik, Shafa.ua) об’єднаються — заява

Об'єднана компанія розвиватиме маркетплейси, що дасть змогу малим і середнім українським підприємцям продавати товари через сайти об'єднаної компанії. Закриття угоди відбудеться після дозволу Антимонопольного комітету України
Čytaty latynkoju
Супермаркет Rozetka і група EVO (Prom.ua, Kabanchik, Shafa.ua) об’єднаються — заява
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Супермаркет Rozetka і група EVO (Prom.ua, Kabanchik, Shafa.ua) об’єднаються — заява
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Об'єднана компанія розвиватиме маркетплейси, що дасть змогу малим і середнім українським підприємцям продавати товари через сайти об'єднаної компанії. Закриття угоди відбудеться після дозволу Антимонопольного комітету України

Інтернет-супермаркет Rozetka і українська IT-компанія EVO планують об’єднатися, щоб спільно збудувати екосистему для покупців і продавців, створити більше можливостей для українських підприємців на своїх платформах. У подальшому завдяки логістиці супермаркету Rozetka споживачі швидше отримуватимуть товари від підприємців-продавців маркетплейсів.

Що передбачає об’єднання

В результаті угоди Rozetka викупить частку Naspers групи компаній EVO. Частка засновників EVO перейде в об’єднану спільну компанію. Всі наявні проекти продовжать свою роботу, а операційне управління бізнесами залишиться незмінним.

«Напрямок Маркетплейс у Розетки розвивається найбільш динамічно. Вже зараз істотну частку продажів забезпечує «довгий хвіст» товарів, які доставляються третіми продавцями. При цьому нам вдається забезпечити високий рівень сервісу для наших клієнтів. Ми віримо, що синергія логістичної інфраструктури, IT-інфраструктури та співпраці з десятками тисяч підприємців дозволить побудувати одну з найбільш корисних компаній в житті кожного українця», —  прокоментував плани засновник Rozetka.ua Владислав Чечоткін.

За словами співзасновника EVO Миколи Палієнка, компанія хоче побудувати повноцінну екосистему онлайн і офлайн сервісів навколо клієнта. Об’єднання бізнесів дасть змогу спільними зусиллями і ресурсами досягти цієї мети. На думку Палієнка, від цього виграють і покупці, і підприємці.

Що відомо про компанії

Rozetka — лідер електронної комерції України в B2C-сегменті. Компанія заснована в 2005 році в Києві як онлайн-магазин електроніки та побутової техніки. У наступні роки трансформувалася в мультикатегорійний супермаркет і досягла успіхів на ринку в таких сегментах як товари для дітей, товари для дому, FMCG, одяг і взуття. Входить в десятку найдорожчих брендів в Україні і має один з найвищих NPS cеред ритейлерів України.

Супермаркет Rozetka і група EVO (Prom.ua, Kabanchik, Shafa.ua) об'єднаються — заява

EVO — українська IT-компанія, яка створила провідні українські маркетплейси і онлайн-сервіси, де сотні тисяч підприємців продають товари і надають послуги мільйонам людей. В EVO розвиваються Prom.uaProm.ua відкрив дошку оголошень для приватних осіб, Satu.kz, Deal.by, Bigl.uaАндрій Здор, Bigl.ua: «Ми не відчули падіння трафіку від зміни алгоритмів Facebook», Zakupki.Prom.ua, Crafta.ua, Kabanchik.ua, Вчасно, Shafa.uaОлександр Роєнко, Shafa.ua: «Наше завдання — розвивати культуру свідомого споживання речей». Щомісяця на маркетплейсах EVO покупці здійснюють понад 2 млн замовлень.

Нагадаємо, раніше ми писалиRozetka відкриває точки видачі та запускає офлайн-роздріб про те, що Rozetka відкриває точки видачі та запускає офлайн-роздріб. | (На головному фото — Владислав Чечоткін)

Share
Написати коментар
loading...