Реклама

Де рекламувати свій криптопроект і заробляти Bitcoin — огляд трафік-мереж

Оскільки криптовалюти стають все більш популярними, тепер ви можете знайти виділені рекламні мережі на основі Bitcoin, які дозволяють відображати на своєму сайті рекламу, пов'язану з Bitcoin, і отримувати додатковий прибуток від криптопроектів
Čytaty latynkoju
Де рекламувати свій криптопроект і заробляти Bitcoin — огляд трафік-мереж
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Де рекламувати свій криптопроект і заробляти Bitcoin — огляд трафік-мереж
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Оскільки криптовалюти стають все більш популярними, тепер ви можете знайти виділені рекламні мережі на основі Bitcoin, які дозволяють відображати на своєму сайті рекламу, пов'язану з Bitcoin, і отримувати додатковий прибуток від криптопроектів

Подібно до Google AdSense, рекламні мережі для Bitcoin-проектів розміщують рекламу на ваших сайтах та забезпечують притік трафіку. Ви отримаєте виплату в Bitcoin, яку ви зазвичай можете вивести протягом тижня на банківську картку. Давайте поглянемо на деякі з найкращих рекламних мереж із виплатою Bitcoin.

CoinTraffic

Де краще рекламувати свій криптопроект — огляд баннерних та трафік-мереж

CoinTraffic була запущена приблизно з 2014 року і позиціонує себе як криптовалютна рекламна мережа. Вона пропонує кампанії зі ставками CPM та має широкий спектр варіантів формату реклами, включаючи статичні банери та спливаючі рекламні оголошення. Платформа проста у використанні, що робить перевірку щоденних платежів та зняття комісій простим процесом. Мінімальний обсяг зняття коштів становить 10 євро, а запити на виплати зазвичай обробляють протягом 24 годин.

Читайте також: Ринок ICO  — результати 2017-го та очікування від 2018 року

Однією з переваг CoinTraffic є те, що платформа вибірково підходить до кількості рекламних партнерів, які вони мають. Це означає, що вони обережні та уникають шахрайства з ICO, а також зосереджують увагу на високоякісному трафіку з авторитетними рекламодавцями та видавцями. Підтримка, пропонована CoinTraffic, зазвичай дуже хороша, і має швидкий час відгуку. Однак іноді може минути декілька тижнів для того, щоби ваш сайт був схвалений або відхилений.

Переваги:

  • Швидкість та простота використання платформи
  • Гарна технічна підтримка
  • Ретельність у відборі рекламних партнерів та рекламодавців.

Недоліки:

  • Необхідність чекати тривалий час, перші ніж ви отримаєте схвалення чи відхилення вашої заявки.

Coinzilla

Де краще рекламувати свій криптопроект — огляд баннерних та трафік-мереж

Це — одна із новіших рекламних мереж, котра виплачує винагороду в Bitcoin. Платформа Coinzilla була запущена 2016 року. Він пропонує як CPM-, так і CPC-рекламу у вигляді стандартних банерів, плаваючих банерів і рекламних оголошень. Цікаво, що оголошення можуть фінансуватися не тільки виплатами з Bitcoin, але і з Ethereum. Однією з можливостей, яку ви можете виявити корисною, є програма реферальних виплат. Вона допоможе вам заробити 10% депозитів за нових користувачів.

Читайте також: ICO — що це таке і як це пов’язане з криптовалютами

Платежі на CoinZilla обробляють щодня, до 72 годин у вихідні, з мінімальною сумою виплат у 50 євро. Є тут один нюанс: вимоги видавця Coinzilla є доволі жорсткими, і в них високий рівень відмов, Зокрема, Coinzilla приймає тільки сайти з хорошим рівнем взаємодії. Що стосується підтримки клієнтів, Coinzilla має високу доступність в інтернеті, і відповіді, як правило, корисні. Більше того, існує гнучкість подачі запитів на підтримку через сайт або зв’язок з Coinzilla через Skype.

Переваги:

  • Можливість заробити додаткову криптовалюти завдяки реферальній програмі
  • Надійні виплати та рідкісні затримки
  • Можливість отримати виплату в «ефірах»
  • Високоякісні рекламодавці.

Недоліки:

  • Суворі вимоги до сайтів.

A-ADS (Anonymous Ads)

Де краще рекламувати свій криптопроект — огляд баннерних та трафік-мереж

Одна з найстаріших рекламних мереж на основі Bitcoin-виплат, A-ADS (Anonymous Ads) все ще залишається популярною серед рекламодавців та тих, хто заробляє криптовалюту на рекламних розміщеннях. Як і сам Bitcoin, рекламна платформа A-ADS базується на анонімності: особиста інформація або перевірка не потрібні. Хоча є сторінка для реєстрації, ви можете ввійти, використовуючи адресу гаманця Bitcoin.

Тут користувачам дають вибір щодо виведення зароблених коштів на рахунок A-ADS або безпосередньо на адресу вашого гаманця Bitcoin. Кожне рекламне оголошення тут марковане відповідним теґом. Використовують тут також ручну премодерацію для прибирання небажаних теґів.

Переваги:

  • Пропонує анонімність та не вимагає реєстрації
  • Виплати здійснюються вчасно за запитом
  • Добра технічна підтримка користувачів.

Недоліки:

  • Менші суми виплат можуть затримувати, а також можуть знижуватися самі виплати.

CoinAd

Де краще рекламувати свій криптопроект — огляд баннерних та трафік-мереж

CoinAd відрізняється від більшості рекламних мереж Bitcoin. Тут нових видавців приймають лише на основі запрошення. Тим більше, що вони мають суворі вимоги, наприклад, приймають виключно сайти з рейтингом не нижче ТОП-100 000 за версією Alexa із щоденним показом не менше 100 тис сторінок щодоби.

Таким чином, ця рекламна мережа Bitcoin використовується лише для авторитетніших сайтів. Мета цього полягає в тому, щоб запропонувати більшу якість для рекламодавців, які можуть вибирати, які сайти вони хочуть рекламувати, де розмістити свої банери та скільки бажаних показів залучити.

Якщо у вас є надійний сайт з високим трафіком, ви можете заробити набагато більше з цією мережею, порівняно з більшістю інших рекламних мереж Bitcoin. Платежі здійснюються щотижня і можуть бути скеровані безпосередньо на ваш Bitcoin-гаманець або навіть на рахунок PayPal.

Переваги:

  • Фокусуються на високій якості
  • Щотижневі виплати на Bitcoin-гаманець чи PayPal-рахунок
  • Можливість заробити більше Bitcoin, аніж у інших рекламних мережах такого типу.

Недоліки:

  • Вхід у цю мережу можливий лише за запрошеннями та з дотриманням жорстких умов.

Mellow Ads

Де краще рекламувати свій криптопроект — огляд баннерних та трафік-мереж

Запущена у 2015 році, Mellow Ads пропонує кампанії зі ставками CPM та CPC, а рекламодавці можуть придбати певну кількість унікальних переглядів або кліків із рекламних місць. Тут є вибір банерів і спливних оголошень, а щоденні доходи надаються на основі кількості переглядів, кліків або спливаючих вікон у мережі. Mellow Ads стягує досить низьку плату в розмірі 10% для мережевих кампаній, що означає більшу суму потенційну заробітку, ніж більшість інших рекламних мереж Bitcoin.

Mellow Ads також має низку обов’язкових обмежень та вимог до рекламодавців та тих, хто розміщує у себе рекламу. Ваш сайт має посідати високі позиції у рейтингу Alexa. В разі, якщо вашу заявку схвалять, ви можете заробити додатково також на реферальній комісії (до 50%). Мережа порівняно щвидка та надійна, чого не скажеш про її технічну підтримку.

Переваги:

  • Порівняно низькі комісійні відрахування, тож ви можете отримати більші виплати
  • Реферальна програма приносить комісію у 50%.

Недоліки:

  • Ваш сайт має бути у горішній частині списку з 100 тис найкращих сайтів за версією Alexa
  • Підтримка не надто надійна, і низка запитів до техспеціалістів залишаються без відповіді.

AdBit

Де краще рекламувати свій криптопроект — огляд баннерних та трафік-мереж

Частина мережі BitRush, платформа AdBit працює з системою щоденних виплат. Це схоже на Google AdSense, тому що рекламодавці пропонують однакові ставки для частки рекламного простору на вашому веб-сайті. Чим вище ставка, тим більша частка певного рекламодавця, тим більше ви потенційно можете заробити. Єдиний формат оголошення, що доступний тут — це банер, Він може складатися з тексту, зображення або інтерактивного носія залежно від конкретного оголошення.

Однією з найкращих речей щодо AdBit є те, що платежі здійснюються на ваш рахунок в режимі реального часу з кожним поданням або натисканням оголошення. Як і в багатьох рекламних мережах Bitcoin, існує мінімальна виплата від 0,001 BTC. Одна з областей, в якій AdBit може покращит свою роботу — це оперативність реагування технічної підтримки на клієнтські запити. Однак це — надійний варіант, який має потенціал для отримання пристойної прибутку.

Переваги:

  • Виплати в режимі реального часу.

Недоліки:

  • Порівняно мала рекламна мережа
  • Обмеженість доступних форматів реклами
  • Клієнтська підтримка інколи «пригальмовує».

Share
Написати коментар
loading...