Реклама

Українське видавництво Vovkulaka перекладе комікс про Відьмака

Українське видавництво Vovkulaka уклало угоду про співпрацю з американською компанією Dark Horse, відомою за серіями «Хеллбоя», «Чужого» та «Міста гріхів»
Čytaty latynkoju
Українське видавництво Vovkulaka перекладе комікс про Відьмака
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Українське видавництво Vovkulaka перекладе комікс про Відьмака
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українське видавництво Vovkulaka уклало угоду про співпрацю з американською компанією Dark Horse, відомою за серіями «Хеллбоя», «Чужого» та «Міста гріхів»

Першим ліцензованим коміксом, що вийде у друк, стане графічна новела «Відьмак. Дім зі скла», авторства сценариста, трьохразового лауреата премії Айснера Пола Тобіна та художника Джо Куеріо. На часі дізнатися більше про видавництво та комікс.

Що відомо про комікс 

«Відьмак» — це серія фентезі-романів польського письменника Анджея Сапковського. У ній розповідається  про середньовічний світ, наповнений монстрами. Винищують їх спеціально навчені люди-мутанти — відьмаки. Центральним героєм циклу є відьмак Геральт. За мотивами світу були випущені три відеогри.

Реліз коміксу та початок продажів запланований на другу половину вересня (19-23 вересня). Попередньо замовити комікс можна вже зараз за посиланням.

Відзначимо, що Netflix запустив у виробництво серіал за мотивами серії «Відьмак».

Що відомо про видавництво

Vovkulaka — це нове українське видавництво коміксів, заснование фанатами дев’ятого мистецтва.

Видають містичні, дорослі та фантастичні твори. Орієнтуються на дорослого читача — не стільки за віком як за розумом та сприйняттям реальності і фантазії. Не обходять провокативні теми, насильство та еротику в коміксах, вважають, що це не повинно бути власне метою, а скоріше засобом для більш яскравого висвітлення задумів автора.

Нагадаємо, що у Google віднедавна з’явилася можливість перетворюватиGoogle дає змогу перетворювати фотознімки на комікси фотознімки у комікси. Користувачеві достатньо просто завантажити відео в додаток та зачекати декілька секунд. Як результат, додаток видає користувачеві комікс із стилізованими ефектами. ІМожна також самостійно обрати розкадрування з іншим набором панелей або стилів. Проте немає можливості вручну редагувати панелі «коміксу» чи його макет.

На сьогоднішній день додаток має потенціал, аби зацікавити аудиторію Instagram. Серед обмежень — відносно невелика кількість «кадрів» вашого коміксу. Залишається сподіватися на розширення можливостей сервісу у подальшому.

Share
Написати коментар
loading...