Реклама

Як виглядає новий коворкінґ Chasopys в UNIT.City

На інноваційне містечко на київській Лук’янівці чекає велике поповнення: до нового бізнес-кампусу заселиться ще 360 людей з 50 компаній зі сфери креативної економіки, а загальна кількість резидентів парку зросте до 85 компаній
Čytaty latynkoju
Як виглядає новий коворкінґ Chasopys в UNIT.City
  1. Головна
  2. Історії
  3. Як виглядає новий коворкінґ Chasopys в UNIT.City
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На інноваційне містечко на київській Лук’янівці чекає велике поповнення: до нового бізнес-кампусу заселиться ще 360 людей з 50 компаній зі сфери креативної економіки, а загальна кількість резидентів парку зросте до 85 компаній

В UNIT.City запустили п’ятий об’єкт —  це чотирьохповерховий бізнес-кампус. Перші два поверхи займатиме коворкінг Chasopys.UNIT.

Що всередині

У новому кампусі площею сьогодні продовжується ремонт. Та в деяких скляних боксах вже можна побачити сліди переселення — поодинокі коробки з книжками та монітори розкидані кімнатами. Здається, величезний бізнес-корпус площею 3800 м² в передчутті прийому понад трьох сотень гостей.

Про те, яким життям наповниться простір, розповідає Альона КалібабаАльона Калібаба, CEO «Часопис» — про мотивування та лідерство, CEO Chasopys. За її словами, коворкінґ працюватиме цілодобово. Окрім класичних зон, як кухня, зал для переговорів, івентів та відпочинку, тут є дещо цікаве: це —  маленькі капсули для сну, де немає нічого, окрім ліжка та темних стін.

Cкільки коштує місце

Chasopys.UNIT поєднуватиме у собі 60 робочих місць у відкритій зоні, де ви платите 40 грн на годину, і 28 фіксованих робочих місць, де резиденти сплачуватимуть за оренду персонального місця $200 щомісяця.

Та більшість простору у коворкінгу займатимуть клаби —  їх у Chasopys.UNIT аж 126. «Клабами» тут називають скляні звукоізольовані кімнати, розраховані на команди від 2 до 10 співробітників. Кожен клаб має можливість індивідуально налаштовувати температуру та вологість, а кожен робітник може обирати яскравість освітлення для свого особистого простору.

Резиденти: хто тут працюватиме

Перші резиденти вже відомі: SolarGapsУкраїнський стартап SolarGaps отримав €50 тис від Єврокомісії, ARbrowser, LookinAR, Crosslytics та інші. Як розповіла Альона Калібаба, CEO Chasopys, у коворкінгу адміністратори зближатимуть команди, навмисно розсаджуючи компанії зі спільними інтересами поруч.

Резиденти Chasopys.UNIT отримають усі можливості інноваційного містечка:

  • Участь у програмі UNIT.Perks (програмне забезпечення та сервіси від світових корпорацій на суму $220 тис для кожної компанії)
  • Доступ до професійної спільноти UNIT.City – розробників, інвесторів, фондів, бізнес-експертів, студентів UNIT.Factory
  • Участь у закритих спеціалізованих подіях, менторських та консультаційних програмах
  • Можливість створювати та тестувати прототипи продуктів в лабораторіях.

Share
Написати коментар
loading...