Реклама

Xiaomi подвоює кількість магазинів в Україні

Китайський технологічний бренд Xiaomi має намір зміцнити свої позиції на українському ринку, збільшивши мережу фірмових магазинів у 2 рази вже до кінця поточного року
Čytaty latynkoju
Xiaomi подвоює кількість магазинів в Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Xiaomi подвоює кількість магазинів в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Китайський технологічний бренд Xiaomi має намір зміцнити свої позиції на українському ринку, збільшивши мережу фірмових магазинів у 2 рази вже до кінця поточного року

Плани з розвитку роздрібної мережі 16 травня озвучив глава відділу регіонального маркетингу Xiaomi Стівен Ван під час презентації нової моделі Redmi Note 5 в Києві. За його словами, бренд має в Україні 18 власних магазинів. А до кінця 2018-го їх буде в 2 рази більше. При цьому топ-менеджер відзначив, що за обсягом продажів компанія вже друга в країні.

Як компанія розвиватиме потенціал в Україні 

Щоб нарощувати продажі, Xiaomi збирається побудувати в Україні цілу роздрібну екосистему. Поступово компанія виводитиме все нові продукти, які є на домашньому ринку. У Китаї їй вдалося зібрати під своїм брендом більш 100 різних місцевих виробників. Причому вони виробляють не тільки гаджети, але і, наприклад, такі речі як туалетний папір з бамбука або кришки для унітазу (Smart Toilet Cover).

Відзначимо, що інші китайські виробники смартфонів теж вибрали нашу країну одним з ключових ринків збуту. А експерти відзначають, що ринок смартфонів в Україні зріс в 2017 році на 20%.

Великий потенціал розвитку в країні бачить і інший китайський виробник – Huawei. Ця китайська компанія вкладає величезні гроші в маркетинг і рекламу в нашій країні та Європі в цілому. Для реклами вони заключають контракти із знаменитостями, проводять перфоманси на міжнародних виставках і прем’єрах своїх нових моделей. Наприклад, в Україні для популяризації своєї ТМ Huawei компанія уклала контракт з Тіною Кароль, яка стала обличчям бренду в цьому році. А в Європі обличчям нової серії смартфонів лінійки P стала зірка екранного коміксу Wonder Woman Галь Гадот.

Додамо, що Xiaomi сталаXiaomi стала світовим лідером із продажу фітнес-браслетів світовим лідером із продажу фітнес-браслетів. У новій доповіді дослідницької компанії Strategy Analytics зазначено, що за підсумками II кварталу 2017 року китайський виробник електроніки Xiaomi зайняв перше місце за рівнем продажів пристроїв, які можна носити на руці. Довгий час цю позицію займала американська корпорація FitBit, але за підсумками трьох минулих місяців її показники збуту скоротилися на 40%.

Share
Написати коментар
loading...