Реклама

У Києві стартувала кампанія «Будуй велодоріжку»

Громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва» запрошує жителів Києва долучатися до кампанії «Будуй велодоріжку» на підтримку якісної велоінфраструктури в Києві
Čytaty latynkoju
У Києві стартувала кампанія «Будуй велодоріжку»
  1. Головна
  2. Місто
  3. У Києві стартувала кампанія «Будуй велодоріжку»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва» запрошує жителів Києва долучатися до кампанії «Будуй велодоріжку» на підтримку якісної велоінфраструктури в Києві

Наразі комунальні компанії Київської міської держадміністрації запускають будівництво, ремонти тареконструкції низки вулиць та інших об’єктів, де може з’явитись і велосипедна інфраструктура. Волонтери ГО «Асоціація велосипедистів Києва» проаналізували, де плани ремонтів вулиць, зелених зон та інших об’єктів перетинаються з картами велосипедних маршрутів, визначених у велоконцепції. На черзі – ця кампанія.

Як можна долучитися до кампанії 

У лютому 2018 року Київрада затвердила Концепцію розвитку велосипедної інфраструктури Києва. Це стратегічний документ, який комплексно розглядає потреби і майбутні переваги від розвитку велосипедного транспорту у Києві. Концепція містить декілька карт. Це і загальна карта транспортних веломаршрутів, рекреаційні веломаршрути в зелених зонах, приміські велосипедні маршрути, що дозволять доїхати велосипедом з міст-сателітів до, наприклад, кінцевих станцій метро.

Зараз різні комунальні компанії КМДА запускають будівництво, ремонти та реконструкції низки вулиць та інших об’єктів. На будівництво, ремонти і реконструкції у найближчі роки виділять 1,082 млрд грн. В рамках таких робіт на цих вулицях може з’явитись і велосипедна інфраструктура без потреби виділяти додаткові спеціальні бюджети суто на розвиток велотранспорту.

Приєднатися до кампанії можна, написавши звернення на сторінці кампанії та поширивши інформацію на своїй сторінці у соціальній мережі із хештегом #будуй_велодоріжку.

Нагадаємо, що київські велосипедисти організовуютьКиївські велосипедисти організовують виставку на території музею виставку на території музею. Виставка «Велобум 1890-х» та супутніх заходів відбуватиметься на території та в приміщенні Національного музею історії України. Організаторами всіх заходів є Асоціація велосипедистів Києва, Національний музей історії України. Проект здійснюється за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні.

Share
Написати коментар
loading...