Реклама

Уряд виділив 50 млн на відновлення інфраструктури на Луганщині

Кабінет Міністрів України виділив 50 млн грн на відновлення і розвиток Луганської області. Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман
Čytaty latynkoju
Уряд виділив 50 млн на відновлення інфраструктури на Луганщині
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Уряд виділив 50 млн на відновлення інфраструктури на Луганщині
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кабінет Міністрів України виділив 50 млн грн на відновлення і розвиток Луганської області. Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман

Український уряд продовжує інвестувати у розвиток інфраструктури східних регіонів. На цей раз із державного бюджету скеровують 50 млн для Луганської області.

Для чого використають кошти 

Гройсман зазначив, що виділені кошти скерують на ремонт ушкоджених доріг регіону. Незабаром розпочнуться переговори із представниками військово-цивільної адміністрації. Вже органи влади на місцях вирішать , як доцільно та раціонально освоїти кошти.

Додамо, що канадські інвестори будуютьКанадські інвестори збудують на Луганщині сонячну станцію на Луганщині сонячну електростанцію. В рамках проекту інвестори передбачають і роботи з підготовки необхідної інфраструктури. Розглядається можливість  встановлення електроакумулюючих станцій для стабілізації подачі електроенергії.

Місцевий бізнес вже зацікавлений долучатися до проектів «зеленої» енергетики. При цьому канадські представники сторони, що надає інвестиції, повідомили про плани встановлювати подібні СЕС потужністю 150 МВт у західних чи південних областях України. Сторони обговорили можливі спільні проекти із виробництва енергії з біомаси та відходів. Держенергоефективності надасть канадським партнерам перелік потенційних проектів для інвестування в об’єкти «зеленої» енергетики у розрізі регіонів країни.

Нагадаємо, що Донеччина отримаєДонеччина отримає 777 млн на інвестиційні проекти 777 млн на інвестиційні проекти. Зазначена сума на проекти є найбільшою в Україні щодо фінансування регіонів. У липні 2017 року Донеччина направила до Мінрегіону України перелік інвестиційних проектів на 2018 рік. До нього увійшло 80 проектів на суму 642, 9 млн грн. На сьогодні за пропозиціями заявників із переліку вилучено 25 проектів на суму коштів ДФРР 203,2 млн грн. Залишається 41 оцінений проект на суму 329,8 млн грн.

Від міст, районів, ОТГ та структурних підрозділів ДонОДА подано 150 проектів на суму 1 млрд 315 млн 905 тисяч гривень. Департаменту економіки доручили провести навчання нових членів комісії, а також опрацювати систему оцінювання так, щоб прибрати конфлікт інтересів; преференцій для об’єднаних територіальних громад вирішили не надавати.

Share
Написати коментар
loading...