Реклама

Польська компанія відкриває 100 АЗС в Україні

Польська компанія Unimot має намір протягом 3 років організувати мережу зі 100 франчайзингових автозаправних станцій (АЗС) під брендом Avia в Україні
Čytaty latynkoju
Польська компанія відкриває 100 АЗС в Україні
  1. Головна
  2. Новини
  3. Польська компанія відкриває 100 АЗС в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Польська компанія Unimot має намір протягом 3 років організувати мережу зі 100 франчайзингових автозаправних станцій (АЗС) під брендом Avia в Україні

Про те, що в Україні відкриває своє представництво польська компанія, пише інтернет-видання Bankier.pl з посиланням на голову наглядової ради компанії Адама Сікорського.

Що відомо про співпрацю

Раніше Unimot отримала дозвіл від швейцарської Avia International на використання бренду в Україні. За даними Unimot, компанія також отримала велику кількість заявок від українських підприємців – власників АЗС, зацікавлених у співробітництві. Компанія Unimot на сьогодні експлуатує 8 АЗС під брендом Avia в Польщі, розраховує до 2020 року збільшити їхню кількість у цій країні також до 100.

Нагадаємо, що польська авіакомпанія відкриваєПольська авіакомпанія відкриває новий рейс в Україну нові рейси в Україну. Запоріжжя стане вже шостим українським аеропортом, крім аеропортів Бориспіль, Жуляни, Львів, Одеса та Харків, куди польський перевізник буде виконувати польоти в Україну. Рейси виконуватимуться шість разів на тиждень, крім четверга. Польоти щопонеділка, щоп’ятниці та щонеділі будуть здійснюватися в обідній час, щовівторка, щосереди і щосуботи – у вечірній. Згідно з повідомленням, квитки вже доступні, а вартість перельоту в одну сторону стартуватиме від 1969 грн.

Додамо, що польська компанія Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz вигралаПольська Pesa почала поставки 40 трамваїв до Києва торги на поставку Києву 40 трамваїв з низькою підлогою. При цьому вона обійшла «Електронтранс». Вартість одного трамваю за цим контрактом складає близько 45,33 млн грн.

Share
Написати коментар
loading...