Реклама

Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv збере понад 2 тис учасників

29 березня у Києві відбудеться найбільша в Україні виставка-конференція, присвячена блокчейн-технології, криптовалюті та ICO — Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv. Це — п'ятий щорічний івент, який збирає блокчейн-підприємців з України та з-за кордону, розробників децентралізованих рішень, інвесторів і організаторів токенсейлів
Čytaty latynkoju
Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv збере понад 2 тис учасників
  1. Головна
  2. Новини
  3. Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv збере понад 2 тис учасників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
29 березня у Києві відбудеться найбільша в Україні виставка-конференція, присвячена блокчейн-технології, криптовалюті та ICO — Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv. Це — п'ятий щорічний івент, який збирає блокчейн-підприємців з України та з-за кордону, розробників децентралізованих рішень, інвесторів і організаторів токенсейлів

На Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv з’їдуться більше трьох десятків спікерів, а у виставковій зоні розташується понад 70 брендів, які представляють софт і послуги для криптоіндустріі. Конференція буде розділена на профільні потоки, які присвячені фінансам, розробкам та ICO.

Що ви дізнаєтесь на Blockchain & Bitcoin Conference

Зокрема, на заході представлять доповіді міжнародні бізнес-експерти. Так, на конференції виступить американський спікер Едан Яго, засновник IT-компанії Epiphyte. Із Великобританії приїде спеціальний гість Адам Вазірі, директор Diacle — компанії, яка надає юридичну допомогу блокчейн-компаніям. Швейцарію представить бізнес-експерт і співзасновник відомої блокчейн-платформи Wings — Домінік Зініс. Його доповідь буде присвячена практичній користі токенізаціі економіки, спікер наведе приклади реальних кейсів. Юлія Спориш, голова індексно-аналітичного агентства крипторинку CoinIndex, пояснить аудиторії важливість індексів. Вона підкріпить доповідь оглядом провайдерів фінансових даних.

Про важливість інформації для ICO-проектів розповість і Аліна Бєлковська, співзасновник аналітичного проекту VANDAL BlackPapers. Доповідь про регулювання ICO в Україні та світі представить співзасновник
юридичної компанії Juscutum Артем АфянАртем Афян, Juscutum — про регуляторну політику України щодо криптовалют.

У конференціх такод візьмуть участь експерти з маркетингу та менеджменту. Директор з маркетингу компанії Crowdholding, Алекс Божинов, пояснить, як просувати ICO-проект. Його колега з компанії Bitfury, Георгій Гівішвілі, розповість про можливості блокчейну в комерційному бізнесі та державі. Сергій БондаренкоСергій Бондаренко, Deloitte Ukraine — про смарт-контракти і blockchain в Україні — старший менеджер департаменту консалтингу всесвітньо відомої компанії Deloitte — представить доповідь про виклики і можливості криптовалют у банкінгу.

Представники українських міністерств і відомств на конференції

Серед них спікерів заходу заявлений також міністр інфраструктури України Володимир Омелян. Він розповість про те, які блокчейн-проекти у сфері транспорту можуть бути реалізовані в Україні. Ролі децентралізованих технологій у реформі цифрового уряду присвятить свій виступ Олександр Риженко, голова Державного агентства з питань електронного урядування України. Його радник, Костянтин Ярмоленко, стане учасником дискусії стосовно впровадження регуляторної пісочниці на території країни.

Разом з паном Костянтином у бесіді візьме участь депутат Верховної Ради України Олексій Мушак. Державні діячі обговорять можливість створення в Україні окремої зони, де відбуватиметься обкатка законів стосовно цифрових активів. Давид Кізіріа, радник при Адміністрації Президента України, пояснить, як можуть впроваджуватися кіберфізичні системи в економіку країни, і які переваги дасть її токенізація.

Про виставкову зону на Blockchain & Bitcoin Conference

На виставці будуть представлені криптовалютні біржі, послуги для трейдерів, електронні гаманці, обладнання та софт для майнінгу, платформи для торгів і створення цифрових екосистем, децентралізовані системи управління, а також послуги компаній щодо просування проектів і здійснення юридичного супроводу останніх.

Організатор Blockchain & Bitcoin Conference — компанія Smile-Expo, мережа біткойн-конференцій якої охоплює понад 20 країн.
Місце проведення: конгресно-виставковий центр «Парковий», Паркова дорога, 16а, 01601, Київ.

Подробиці та реєстрація — на офіційному сайті Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv.

Share
Написати коментар
loading...