Реклама

Авіакомпанія МАУ запустила чат-бота UIAhelper

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» запустила в соцмережі Facebook чат-бота UIAhelper для допомоги пасажирам у режимі онлайн  
Čytaty latynkoju
Авіакомпанія МАУ запустила чат-бота UIAhelper
  1. Головна
  2. Новини
  3. Авіакомпанія МАУ запустила чат-бота UIAhelper
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» запустила в соцмережі Facebook чат-бота UIAhelper для допомоги пасажирам у режимі онлайн  

Чат-бот UIAhelper може спілкуватися українською, російською та англійською мовами і відповідати на базові запитання, які стосуються діяльності авіакомпанії, надавати інформацію про погоду, статус рейсу, прораховувати розмір зборів за перевезення дітей без супроводу, багажу, тварин.

Яке майбутнє у розробки

Надалі МАУ обіцяє розширити можливості чат-бота. Він зможе проводити прорахунок вартості квитка і його бронювання, надавати інформацію про каталог додаткових послуг МАУ і їхнє бронювання. Крім того, бота навчать повідомляти дані про загублений багаж з системи World Tracer, надавати інформацію про статус учасника Panorama Club, кількості і термін придатності миль на карті, а також прорахунок, бронювання і виписку нагородного квитка. Якщо ж бот не зможе відповісти на поставлене запитання, до чату підключитиметься співробітник колл-центру авіакомпанії.

У компанії наголошують, що чат-бот ще молодий «спеціаліст», тому знає відповіді не на всі питання. Водночас він буде вдосконалюватися і вчитися в процесі роботи. Чим більше запитів він обробить, тим швидше навчиться самостійно консультувати пасажирів щодо численних аспектів перельотів з МАУ.

Нагадаємо, що чат-бот «Держслужбовець Тарас» допомагатимеБот допоможе українським держслужбовцям із деклараціями українським чиновникам із заповенням е-декларацій. Новітній чат-бот є сучасним та інноваційним методом у боротьбі з корупцією на місцях. Нова онлайн-розробка має здатність підвищити довіру населення до державної служби. Онлайн-сервіс має на меті допомогти державним службовцям вчасно та коректно опрацьовувати надані податкові декларації та фінансові звіти й інші документи, а також самостійно подавати їх до відповідних контролюючих органів держави.

Share
Написати коментар
loading...