Реклама

Запоріжжя отримає €300 млн інвестицій

Підрозділ наземної вітроенергетики General Electric поставить в Україну 26 вітроустановок 3-мегаватного класу
Čytaty latynkoju
Запоріжжя отримає €300 млн інвестицій
  1. Головна
  2. Новини
  3. Запоріжжя отримає €300 млн інвестицій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Підрозділ наземної вітроенергетики General Electric поставить в Україну 26 вітроустановок 3-мегаватного класу

Американська багатогалузева корпорація буде постачати інноваційні вітротурбіни для Приморської ВЕС в Запорізькій області. Згідно з домовленостями щодо інвестицій, підрозділ наземної вітроенергетики General Electric поставить в Україну 26 вітроустановок 3-мегаватного класу.

Які плани в інвесторів

Устаткування вироблене в Європі є однією з найбільш передових розробок General Electric. Так, вітротурбіна адаптується до напрямку і сили вітру. Установку і подальше обслуговування вітроенергетичного обладнання буде здійснювати підрозділ General Electric в Україні. Завершення робіт з будівництва першої черги Приморської ВЕС заплановано на початок 2019 року. Компанія ДТЕК має наміри залучити €300 млн іноземних інвестицій для реалізації проекту. Угода з європейськими банками буде укладена найближчим часом. Загалом же, введення в експлуатацію двох черг Приморської ВЕС по 100 МВт планується до 2020 року. Щорічно станція буде виробляти 650-700 млн КВт-годин «зеленої» електроенергії. Завдяки роботі Приморської вітроелектростанції, скорочення викидів вуглекислого газу в атмосферу складе 600-700 тис тонн щорічно.

Нагадаємо, що за сприяння канадських інвесторів в Україні збудувалиКанадські інвестори збудували в Україні сонячну станцію сонячну електростанцію. Розташована вона у Нікополі у Дніпропетровській області.

Share
Написати коментар
loading...