Реклама

300+ тис туристів скористалися українсько-польським «Інтерсіті+»

Прикордонний пункт пропуску Медика-Мостиська-2 на потягах у 2017 році перетнули понад 321 тис осіб. Про це пише польське видання inforail.pl  
Čytaty latynkoju
300+ тис туристів скористалися українсько-польським «Інтерсіті+»
  1. Головна
  2. Новини
  3. 300+ тис туристів скористалися українсько-польським «Інтерсіті+»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Прикордонний пункт пропуску Медика-Мостиська-2 на потягах у 2017 році перетнули понад 321 тис осіб. Про це пише польське видання inforail.pl  

Через цей пункт пропуску курсують міжнародні рейси швидкісних потягів «Інтерсіті+». Вони з’єднують Перемишль зі Львовом, Києвом та Одесою.

Яка динаміка порівняно із 2017 роком

За словами польських прикордонників, загалом протягом минулого року пункти пропуску України та польського Прикарпаття перетнули 13,1 млн осіб. Цей показник становить на 7,3% більше, ніж у 2016 році. Йдеться як про рух туристів, так і прикордонного населення обох країн. Саме розвиток пасажирського залізничного з’єднання між Україною та Польщею є перспективним та має значний потенціал. Ставка на нього важлива, бо саме такий формат транспортного сполучення не потребує значних фінансових затрат для подальшого розвитку та удосконалення. Додамо також, що між Україною та Польщею курсує також потяг із Ковеля до міста Холм. Цей поїзд перетинає кордон у районі пункту пропуску Ягодин-Дорогуск. Ним також активно користуються мешканці прикордонних міста та областей обох країн протягом усього року.

Нагадаємо також, що «Укрзалізниця» запропонувала«Укрзалізниця» пропонує нову зручну функцію пошуку квитків із пересадками нову зручну функцію пошуку квитків із пересадками. Цю опцію можна буде використоввувати в разі відсутності прямого сполучення між потрібними станціями. У таких випадках новий онлайн-сервіс «Укрзалізниці» пропонуватиме альтернативний варіант поїздки із використанням декількох поїздів і підкаже, які саме маршрути та рейси слід обрати. Пасажири вже цьогоріч зможуть скористатися квитками зі зміною декількох потягів. Про інші плани «Укрзалізниця» планує повідомити незабаром.

Share
Написати коментар
loading...