Реклама

В Амстердамі презентували відеокамеру, яка записує минуле

Амстердамська компанія Roader випустила Time Machine Camera, яка відмотує час назад і записує минуле
Čytaty latynkoju
В Амстердамі презентували відеокамеру, яка записує минуле
  1. Головна
  2. Новини
  3. В Амстердамі презентували відеокамеру, яка записує минуле
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Амстердамська компанія Roader випустила Time Machine Camera, яка відмотує час назад і записує минуле

На відміну від традиційних відеокамер, які фіксують події для збереження спогадів про те, що відбувається зараз, ця розробка спрямована на «коротке» фіксування реальності. Вона є портативною, тому таку відеокамеру можна носити на собі постійно. Додаток, котрий керує камерою, працює як з мобільною операційною системою iOS, так і з Android.

Як працює пристрій

Принцип дії «відеокамери часу» полягає в наступному: в стані готовності вона знімає все, що відбувається. Але якщо натиснути на кнопку, пристрій записує останні 10 секунд, а потім ще 10 секунд. У підсумку виходять 20-секундні кліпи. Камеру можна носити на собі постійно. Головне: не забути ввімкнути запис. Відео пишеться в двох потоках. Один форматується в розширенні 640 x 640 при 30 кадрах щосекунди. Цей потік автоматично пересилається на смартфон користувача. Для з’єднання камера використовує Bluetooth. Власник пристрою може вирішити, чи потрібно зберігати цей кліп. Якщо так, то можна завантажити другий кліп, розширення якого буде вже 1088 x 1088. Продажі відеокамери розпочнуться навесні 2018 року, але вже зараз можна оформити попереднє замовлення за $150. Пізніше ціна пристрою становитиме $200.

Нагадаємо, що на вулицях Києва пообіцяли встановитиУ Києві буде 3 тис камер відеоспостереження 3 тис камер відеоспостереження. У них наявна функція розпізнавання облич. Камери встановили у рамках комплексної програми профілактики та протидії злочинності в м. Києві «Безпечна столиця» на 2016 – 2018 роки.

Share
Написати коментар
loading...