Реклама

У Києві буде 3 тис камер відеоспостереження

За словами київського міського голови Віталія Кличка, нові камери будуть встановленні в закладах та публічних місцях Києва
Čytaty latynkoju
У Києві буде 3 тис камер відеоспостереження
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві буде 3 тис камер відеоспостереження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За словами київського міського голови Віталія Кличка, нові камери будуть встановленні в закладах та публічних місцях Києва

В столиці вже є близько 5 тисяч камер відеоспостереження з функцією розпізнавання обличчя. Комплексна програма профілактики та протидії злочинності в м. Києві «Безпечна столиця» на 2016 – 2018 роки була затверджена в рамках рішення «Про затвердження Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року».

Детальніше про програму відеоспостереження

Метою програми є підвищення загального рівня правопорядку і безпеки, зменшення кількості правопорушень, смертності і травматизму, забезпечення безпеки населення міста Києва, гостей столиці, туристів, вдосконалення діяльності правоохоронних органів, покращення їх матеріально-технічного забезпечення, сприяння в впровадженні новітніх систем і методів роботи. До речі, столична влада плануєКМДА співпрацюватиме з Google розпочати співпрацю з Google, щоби за допомогою його сервісів кияни могли отримувати необхідну інформацію щодо всіх муніципальних установ, комунальних підприємств і всіх міських заходів.

Вся інформація обробляється в міському дата-центрі. І правоохоронні органи використовують її. Ми продовжимо встановлювати відеокамери – найближчим часом з‘явиться ще майже 3 тисячі нових камер.

Віталій Кличко, міський голова Києва

Share
Написати коментар
loading...