Реклама

Турецька компанія побудує вітрову електростанцію на Півдні Україні

Компанія VERO Construction & EnergyAS (Туреччина) інвестує €800 млн в проект альтернативної енергетики – вітрову станцію  
Čytaty latynkoju
Турецька компанія побудує вітрову електростанцію на Півдні Україні
  1. Головна
  2. Новини
  3. Турецька компанія побудує вітрову електростанцію на Півдні Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія VERO Construction & EnergyAS (Туреччина) інвестує €800 млн в проект альтернативної енергетики – вітрову станцію  

СОнячна та вітрова енергетика продовжують розвиватися в Україні. Розвиток альтерантивної енергетики в Україні став складовою довгострокових заходів із забезпечення енергетичної незалежності. Більшість новітніх об’єктів у царині «зеленої» енергетики відкривається за рахунок інвесторських коштів. Інвестують у такі проекти як правило закордонні компанії. Нещодавно стало відомо, що турецька компанія має намір побудувати у Херсонській області вітрову електростанцію. На часі дізнатися більше про цей об’єкт та плани інвесторів щодо Півдня України.

Яку електростанцію планують побудувати

Планується будівництво вітрової електростанції. Новітній енергетичний об’єкт на Півдні України матиме потужність близько 500 МВт. Також розглядається розміщення додаткової сонячної електростанції на території Сиваської селищної ради. Турецька компанія також планує будівництво заводу. Його спеціалізацією стане цикл із виробництва обладнання й комплектуючих для вітроелектростанцій та сфери «зеленої» енергетики у Європі. Виробництво цього устаткування та деталей тут впроваджуватимуть за новітніми технологіями. Його розташують на території Олешківського району Херсонської області. Компанія, котра зацікавлена в цих об’єктах, інвестує €800 млн у проект. Поки нічого не відомо про остаточні строки реалізації, завершення будівництва та запуску потужностей в експлуатацію.

Нагадаємо, раніше ми інформували вас, що у Західній Україні нещодавно відкрилиУ Західній Україні відкрито найбільшу в регіоні сонячну електростанцію найбільшу в регіоні станцію, отра отримає електричну енергію завдяки «перерлбці» сонячних променів. Нову електростанцію складено на основі із 3705 модулів. Потужність кожного складає 270 Вт.

Share
Написати коментар
loading...