Реклама

3D-путівник містом презентували у Хмельницькому

Відтепер місцеві жителі та туристи можуть здійснити віртуальну прогулянку Хмельницьким  
Čytaty latynkoju
3D-путівник містом презентували у Хмельницькому
  1. Головна
  2. Новини
  3. 3D-путівник містом презентували у Хмельницькому
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер місцеві жителі та туристи можуть здійснити віртуальну прогулянку Хмельницьким  

Ідею запропонувала громадська організація «Сучасна Україна». На конкурс громадських проектів «Громадські ініціативи» вони подали два власні: «3D-путівник по Проскурову» та «Небесний Проскурів».

Як працює 3D-путівник

Обидва проекти розглядали у комплексі, адже вони доповнюють один одного. Обидва набрали високу кількість голосів конкурсного комітету і відтепер хмельничани та гості міста можуть побачити понад 200 небесних і наземних панорам. В Україні аналогічних проектів немає, та й у світі їх мало, таке є лише у місті Дубай. 3D-окуляри розміщуватимуться в міських музеях, центрах, закладах культури, тож кожен зможе побачити Хмельницький з висоти пташиного польоту. Загалом на обидва проекти з міського бюджету виділили по 95 тисяч гривень.

Додамо, що минулого тижня у Києві презентувалиПрезентована перша туристична мапа Чорнобильської зони першу туристичну мапу Чорнобильської зони. На ній зображені основні шість локацій місцевості. Мапа виконана в оригінальному стилі, який дещо нагадує стиль мультфільму, і вже у грудні нею зможуть користуватися туристи.

Share
Написати коментар
loading...