Реклама

У 2018-му кияни зможуть скористатися послугами українського каршерінгу

Перший в Україні сервіс короткострокової оренди автомобілів Getmancar запрацює у Києві в новому році
Čytaty latynkoju
У 2018-му кияни зможуть скористатися послугами українського каршерінгу
  1. Головна
  2. Новини
  3. У 2018-му кияни зможуть скористатися послугами українського каршерінгу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перший в Україні сервіс короткострокової оренди автомобілів Getmancar запрацює у Києві в новому році

Перший в Україні сервіс короткострокової оренди автомобілів Getmancar запрацює у Києві в новому році.

Для чого створили Getmancar

Каршерінг створили для тих містян, яким особиста автівка потрібна лише для короткочасних та нерегулярних поїздок в межах міста. Творці сервісу обіцяють, що географія охопить і передмістя столиці.

Як це працює

Аби орендувати автівку, особа має завантажити мобільний додаток на смартфон. Компанія перевіряє дані користувача та схвалює новостворений акаунт. Творці запевняють, що ця перевірка триватиме не більше двох діб – 48 годин. Клієнтом Getmancar може стати лише громадянин України чи особи, які мають документи на тимчасове проживання в Україні. Водій-орендар має бути 25-річного віку (не молодше) та мати досвід водіння не менше 5 років.

Скільки коштують послуги Getmancar

Вартість поїздки залежить від тарифу: щохвилинний, погодинний та подобовий. У похвилинному вартість оренди становить 5,99 грн/хвилина.

При перевищенні ліміту пробігу в 50 км за поїздку, додатково оплачується 4,29 грн за кожен км пробігу. Плата за послугу «Очікування» становить 0,99 грн/хвилина. У погодинному тарифі вартість оренди становить 59 грн/год, оплата пробігу – 4,99 грн/км, а плата за утримання авто становить ті ж 59 грн/год, що й оренда. У добовому тарифі в рамках ліміту пробігу в 100 км оплачується тільки вартість оренди, яка становить 999 грн/добу. Після перевищення ліміту за кожен км колії додатково стягується 5,99 грн/км. Оплата за оренду списується з прикріпленою в додатку банківської карти

На яких авто можна буде замовити поїздку

Орендувати можна автомобілі Ravon R2 узбецького виробництва, який є мікролітражним міським автомобілем на базі Chevrolet Spark. Зараз в автопарку налічується понад 100 автомобілів Ravon R2. Незабаром їх кількість збільшиться до 300 штук.

Нагадаємо, за попередніми прогнозами у 2025 році кожен 6 автомобіль будеДо 2025 року електромобілів побільшає електричним.

Share
Написати коментар
loading...