Реклама

Uber має намір випустити власні кредитні картки

Одразу 2 транспортних стартапи — Uber та Lyft — оголосили про наміри запустити власні платіжні послуги на основі кредитних карток
Čytaty latynkoju
Depositphotos
Uber має намір випустити власні кредитні картки
  1. Головна
  2. Новини
  3. Uber має намір випустити власні кредитні картки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Одразу 2 транспортних стартапи — Uber та Lyft — оголосили про наміри запустити власні платіжні послуги на основі кредитних карток

Що саме збираються представити

Згідно із інформацією видання The Wall Street Journal із посиланням на джерела в Uber, компанія має намір запустити кредитну картку разом із банком Barclays,. Партнерство — на думку топ-менеджменту компанії — має стати вигідною можливістю для обох сторін.

Нову кредитку представлять вже восени 2017-го — найбільш вірогідним партнером із платіжних систем у цьому починанні UberUber змінив тарифи та запровадив похвилинну оплату у 5 містах України може стати Visa. Подібний крок експерти розцінюють як намагання додати конкурентних переваг у боротьбі за цільову аудиторію із іншим райдшеринґовим стартапом — Lyft, який за інформацією видання, також готує подібний платіжний інструмент для водіїв та пасажирів.

Як можна буде отримати нові кредитки

Кредитка буде також мати можливість здійснення покупок та платежів за межами Uber, і поки незрозуміло, чи передбачено там бонусну або накопичувальну програму для водіїв чи пасажирів. Деякі американські емітенти платіжних карток вже використовують партнерство із сервісом. Приміром, American Express пропонує на річні поїздки додатковий бонус на суму $200. До числа інших кобрендингових проектів Barclaycard входять партнерські картки із авіаперевізниками JetBlue та American Airlines.

Share
Написати коментар
loading...