Реклама

У Києві покажуть інсталяції на поверхні Дніпра

Вперше в Україну завітає художник із Австралії Крег Волш, щоб показати унікальні світлові інсталяції на воді та деревах
Čytaty latynkoju
У Києві покажуть інсталяції на поверхні Дніпра
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві покажуть інсталяції на поверхні Дніпра
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вперше в Україну завітає художник із Австралії Крег Волш, щоб показати унікальні світлові інсталяції на воді та деревах

12-14 травня у Києві пройде міжнародний фестиваль світла і медіа-мистецтва. На Kyiv Lights Festival приїде відомий художник із Австралії Крег Волш, щоб показати унікальні світлові інсталяції.

Вулиці столиці стануть полотном для інсталяції

Головним майданчиком фестивалю стане Поштова площа, яку оновили днямиСкульптури, карта й автоматична вбиральня — оновлено Поштову площу в Києві. Тут 12 травня пройде церемонія відкриття. Впродовж трьох днів на Поштовій змагатимуться за першість у конкурсі 3D-маппінгу та віджеїнгу. Світлові шоу відбудуться також на Контрактовій і Михайлівській площах, Андріївському узвозі та у Парку Кіото на Лівому березі. Світлову інсталяцію зроблять і на пішохідному мосту:

За допомогою новітніх досягнень 2D та 3D графіки, особливої ілюмінації, технологій мультимедіа і арт-інсталяцій художники змінять місто до невпізнаваності, перетворивши його вулиці на щось ірреальне

організатори фестивалю

Хто буде учасниками події

Митці з України, Європи та Азії презентуватимуть світло-живопис на фасаді Театру на Подолі, а будівля столичного ЦУМу перетвориться на полотно для світло-музичного шоу. Відомий художник із Австралії Крег Волш вперше завітає в Україну. Організатори обіцяють, що він покаже унікальні світлові роботи на поверхні Дніпра та деревах поруч з Річковим портом.

Відкриття відбудеться 12 травня о 21:00 на Поштовій площі. Вхід на фестиваль вільний.

Share
Написати коментар
loading...