Реклама

🤔 Nintendo скорочує тестувальників у своєму американському підрозділі на фоні затримки Switch 2

Čytaty latynkoju
🤔 Nintendo скорочує тестувальників у своєму американському підрозділі на фоні затримки Switch 2
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Nintendo скорочує тестувальників у своєму американському підрозділі на фоні затримки Switch 2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На фоні того, що наразі не відомо про жодні великі ігри від Nintendo, а також після останніх чуток про перенесення релізу наступника Switch видання Kotaku повідомляє, що у компанії скорочують тестувальників у своєму американському підрозділі.

Таким чином Nintendo стала черговою компанією у ігровій індустрії, яку торкнулися звільнення. Згідно з повідомленням Kotaku відділ тестування Nintendo of America зазнає серйозних змін.

У заяві, яку у Nintendo надіслали у відповідь на запит видання відзначається, що компанія проводить реструктуризацію свого внутрішнього відділу тестування, яка «передбачає припинення деяких підрядних завдань, а також створення значної кількості нових штатних посад».

Для всіх завдань, які закінчуються, агентства підрядників, за підтримки (Nintendo of America), запропонують вихідну допомогу та нададуть допомогу під час переходу. Ми надзвичайно вдячні тим співробітникам підрядників, які покидають нас, за важливий внесок, який вони зробили в наш бізнес, і висловлюємо їм щиру подяку за їхню наполегливу працю та служіння Nintendo.

Водночас окремі співробітники з відділу тестування для Kotaku розповіли, що скорочення відбувається на фоні «затишшя». Вони відзначають, що Nintendo наразі не має нових великих ігор. Також вони розповіли, що ніхто не мав часу для тестування майбутнього наступника Switch.

Загалом невідомо яка кількість співробітників підпаде під скорочення, однак джерела Kotaku стверджують, що це може бути понад 100 працівників.

Додамо, що з усіма останніми чутками стосовно Nintendo Switch 2 ви можете ознайомитися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...