Реклама

🌚 Nintendo Switch 2 вийде у березні 2025 року, щоб уникнути дефіциту — чутки

Čytaty latynkoju
🌚 Nintendo Switch 2 вийде у березні 2025 року, щоб уникнути дефіциту — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Nintendo Switch 2 вийде у березні 2025 року, щоб уникнути дефіциту — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наступник Nintendo switch може вийти у березні 2025 року, щоб уникнути дефіциту складників та власне самих девайсів.

Про це повідомляє японське видання Nikkei, яке у своєму звіті відзначає, що нова консоль від Nintendo, яку очікували уже цього року, вийде на ринок приблизно через рік.

Згідно з інформацією видання реліз консолі на початку 2025 року дозволить Nintendo забезпечити достатній запас консолей та складників, щоб уникнути дефіциту, який до прикладу був проблемою при запуску PlayStation 5. Водночас це також дозволить потенційній Nintendo Switch 2 вийти з більшою бібліотекою ігор на момент свого запуску.

Загалом усе виглядає логічно, адже раніше під час фінзвіту у Nintendo заявили, що у 2024 році Switch залишиться основою бізнесу компанії.

Водночас якщо чутки правдиві, у Nintendo не надто турбують тим, щоб пропустити реліз нової консолі у святковий період, адже Switch теж вийшла у березні 2017 року і це не завадило успіху консолі, яка уже має понад 140 млн проданих одиниць.

Загалом, щодо потенційного наступника Nintendo Switch відомо не багато, однак ви можете дізнатися усе, що наразі повідомлялося про консоль у нашому матеріалі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...