Реклама

📈 Продано уже майже 140 млн Nintendo Switch і у 2024 році вона залишиться «основою бізнесу» — фінзвіт Nintendo

Čytaty latynkoju
📈 Продано уже майже 140 млн Nintendo Switch і у 2024 році вона залишиться «основою бізнесу» — фінзвіт Nintendo
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Продано уже майже 140 млн Nintendo Switch і у 2024 році вона залишиться «основою бізнесу» — фінзвіт Nintendo
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Nintendo поділилися своїм квартальним фінансовим звітом і згідно з ним продажі Nintendo Switch сягнули майже 140 млн одиниць з моменту релізу консолі у березні 2017 року.

Відзначимо, що у листопаді компанія звітувала про майже 132 млн проданих консолей. Наразі ж станом на 31 грудня 2023 року продажі Nintendo Switch становлять 139,36 млн одиниць. Можна побачити, що святковий сезон пройшов для компанії вдало, що за повідомленням Bloomberg спонукало її до корегування власних очікувань на кінець поточного фінансового року.

Як відзначають у виданні, керівництво Nintendo тепер очікує, що станом на кінець фінансового року (закінчується цього березня) їй вдасться продати 15,5 млн консолей, у порівнянні зі своїм попереднім планом у 15 млн.

Також повідомляється, що під час конференц-дзвінка після публікації звіту президент Nintendo, Шюнтаро Фурукава, відзначив, що Nintendo Switch залишиться «основним бізнесом» компанії у 2024 році та відмовився коментувати чутки щодо нового апаратного забезпечення.

Загалом, щодо продажів консолей, то вони впали на 6%, що все одно краще ніж прогнозувалося. Загалом це демонструє, що консоль на сьомому році свого життя все ще є актуальною і не збирається «здаватися».

Згідно з усіма цими даними Nintendo Switch продовжує свої перегони за звання найпродаванішої консолі усіх часів у світі. Наразі трійка лідерів у цьому списку виглядає так:

  1. PlayStation 2 — понад 155 млн
  2. Nintendo DS — 154,02 млн
  3. Nintendo Switch — 139,36 млн

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...