Реклама

👀 Касовий тиждень: «Дюна» наближається до $500 млн, «Панда Кунг-Фу 4» лідирує у домашньому прокаті

Čytaty latynkoju
👀 Касовий тиждень: «Дюна» наближається до $500 млн, «Панда Кунг-Фу 4» лідирує у домашньому прокаті
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Касовий тиждень: «Дюна» наближається до $500 млн, «Панда Кунг-Фу 4» лідирує у домашньому прокаті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулий касовий тиждень приніс сиквелу «Дюни» чергове досягнення, у той час, як «Падна Кунг-Фу 4» продовжує лідирувати у домашньому прокаті (Пн Америка).

«Дюна: Частина друга» Дені Вільнева за минулий вікенд нарешті зуміла обійти першу частину за касовими зборами та впритул наближається до $500 млн.

Наразі стрічка зібрала уже $494.7 млн та зуміла обійти першу «Дюну» касові збори які становили скромні $434.8 млн, хоча у 2021 році фільм одночасно з кінотеатрами з’явився й на HBO Max, що звісно вплинуло на кінотеатральні покази.

Загалом на цю мить «Дюна: Частина друга» є найкасовішим фільмом 2024 року, до того ж аналітики вважають, що це буде перший фільм, якому цього року вдасться сягнути позначки у $1 млрд зборів.

Відзначимо, що бюджет стрічки Дені Вільнева склав $190 млн і загалом з результатом у майже $500 млн можна говорити, що фільм зумів окупитися і навряд зупиниться на цій позначці.

Водночас інша наразі велика кінотеатральна прем’єра теж продовжує свою успішну ходу. Мультфільм «Панда Кунг-Фу 4» виробництво якого коштувало $80 млн зібрав уже $176.5 млн.

Водночас лише $107.7 млн було зібрано у домашньому прокаті і стрічка уже другий тиждень поспіль переганяє за цим показником «Дюну: Частину другу», яка попри це зберігає звання найкасовішого релізу у домашньому прокаті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...