Реклама

👀 Касовий тиждень: успішний старт сиквелу «Дюни», впевнена хода «Боба Марлі» та потуги «Мадам Павутини»

Čytaty latynkoju
👀 Касовий тиждень: успішний старт сиквелу «Дюни», впевнена хода «Боба Марлі» та потуги «Мадам Павутини»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Касовий тиждень: успішний старт сиквелу «Дюни», впевнена хода «Боба Марлі» та потуги «Мадам Павутини»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулий тиждень нарешті приніс нам довгоочікувану прем’єру «Дюни: Частини другою» і якщо глядачі просто можуть потішитися та сходити на неї у кіно, то у дистриб’юторів та кінотеатрів це звісно викликає свою радість.

Сиквел «Дюни» це по суті перший блокбастер цього року на який аналітики покладають великі сподівання щодо касових зборів і, видається, що стрічка Дені Вільнева не підведе їхні прогнози.

Загалом стрічка, як і прогнозувалося зібрала у перший тиждень прокату понад $170 млн, а точніше $178 млн.

«Дюна: Частина друга» зуміла стати найкасовішою прем’єрою цього року у домашньому прокаті зі зборами $81.5 млн, а також найкасовішою прем’єрою у кар’єрі Дені Вільнева. Також це найкращий старт цього року у світовому прокаті, водночас вона вдвічі краще стартувала ніж перша частина.

Загалом все виглядає на користь доволі гарних касових зборів стрічки, адже аналітики раніше прогнозували, що це буде нарешті перший фільм 2024 року, який «проб’є» межу в $1 млрд зборів.

Щодо інших стрічок, які уже завершили свій третій прокатний тиждень, то ситуація виглядає по різному.

Стрічка «Боб Марлі: Одна любов» зуміла досягти уже $146 при своєму бюджеті у $70 млн. Загалом для такого байопіку це доволі позитивний результат з огляду на те, що стрічка загалом не мала захмарних очікувань що своїх зборів.

Водночас варто відзначити потуги іншої лютневої прем’єри — «Мадам Павутини». Стрічка наразі зуміла зібрати $90 млн у прокаті при бюджеті у $80 млн, що загалом означає, що стрічка провальна не лише з погляду кінокритиків, але й фінансового боку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...