Реклама

💸 «Дюна: Частина друга» може принести $170 млн уже в релізний вікенд — аналітики

Čytaty latynkoju
💸 «Дюна: Частина друга» може принести $170 млн уже в релізний вікенд — аналітики
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💸 «Дюна: Частина друга» може принести $170 млн уже в релізний вікенд — аналітики
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже незабаром, 29 лютого, відбудеться прем’єра фільму «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільнева і аналітики очікують, що вона нарешті розрухає касові збори, які за перші два місяці 2024 року не вражають.

Як відзначає Deadline, дистриб’ютори та кінотеатри мають великі сподівання на нову «Дюну», яка нарешті може стати першим фільмом, який збере понад $1 млрд в прокаті. Наразі загальні збори усіх фільмів у 2024 році сумарно мають $866.3 млн, тобто цього року ще не було «пробито» межу в $1 млрд.

Наразі аналітики очікують, що це може змінити «Дюна: Частина друга». Вони прогнозують, що за перший прокатний тиждень стрічка зуміє зібрати $170 млн при бюджеті у $190 млн, що буде дійсно гарним результатом та задасть добрий темп у прокаті.

Відзначимо, що перший фільм при вартості у $160 млн приніс $400 млн касових зборів. Водночас цей результат варто розглядати у контексті пандемії ковіду, яка сколихнула увесь світ та кіноіндустрію, що призвело до перенесень релізів і того, що фільм вийшов одночасно у кінотеатрах та на HBO Max.

Нагадаємо, що раніше Дені Вільнев дав велике інтерв’ю, у якому розповів про «Дюну 3», зіпсоване серіалами кіно та що молодь хоче довгі фільми.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...