Реклама

👀 Sega судиться з авторами мобільної гри MementoMori

Čytaty latynkoju
👀 Sega судиться з авторами мобільної гри MementoMori
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Sega судиться з авторами мобільної гри MementoMori
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sega подала позов проти японської студії Bank of Innovation, яка у своїй мобільній грі MementoMori начебто порушила патентне право.

Як повідомляє GamesIndustry.biz, Sega вимагає від студії Bank of Innovation приблизно $6,7 млн (1 млрд єн), а також видалення гри Memento Mori та пов’язаного з нею контенту.

Своєю чергою Bank of Innovation заявила, що не вважає, що її ігри порушують права Sega, і буде захищатися зустрічним позовом.

Як зазначив один з аналітиків японського ігрового ринку Серкан Тото, обидві компанії спочатку вели переговори, але не змогли дійти згоди, тому Sega подала позов. Він також зазначив, що у справі фігурує порушення п’яти патентів, один з яких стосується системи злиття карток персонажів одного виду в колекційних іграх.

Він додав, що програш Bank of Innovation може суттєво зашкодити студії у фінансовому плані. Варто зазначити, що акції Bank of Innovation вже впали на 20%.

Варто зазначити, що Memento Mori — це мобільна idle-RPG, яка використовує механіки, що є у десятках схожих ігор. Деталей про патент, який описує злиття персонажів, немає, проте якщо Sega все ж вдасться довести порушення патенту, це може суттєво змінити ринок мобільного геймінгу.

Раніше ми розповідали, що Nintendo подала позов про порушення патентних прав з боку творців Palworld, студії Pocketpair. Зараз з’явилися припущення, який з патентів може розглянути суд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...