Реклама

🚀 Інсайдер розповів про проблеми Star Citizen, яку розробляють за $700 млн

Čytaty latynkoju
🚀 Інсайдер розповів про проблеми Star Citizen, яку розробляють за $700 млн
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🚀 Інсайдер розповів про проблеми Star Citizen, яку розробляють за $700 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Журналіст Том Гендерсон розповів, що студія Cloud Imperium Games розробляє ігри Star Citizen та Squadron 42. Нагадаємо, розробка триває вже 12 років.

За словами Гендерсона з посиланням на розробників студії, станом на 2022 рік компанія витратила $637 мільйонів на розробку, із 2020 по 2022 роки було в середньому понад $106 мільйонів на рік.

Ці кошти студія залучила з краудфандингу, і зараз співробітники зазначають, що вони майже закінчилися, проте частину коштів витратили не за призначенням. Розробники скаржаться, що, як приклад, на офіс студії витрачають більше, ніж потрібно, хоча ці кошти можна було б спрямувати на розробку проєктів.

Разом з тим, зарплату розробникам вже довгий час не підвищують, а бонуси не виплачують.

Сварять розробники й керівника студії Кріса Робертса — він дозволяє наймати людей просто за те, що вони є шанувальниками гри, а також витрачає багато часу на постійні творчі зміни. Співробітники скаржаться Гендерсону також на мікроменеджмент, погано оптимізований движок і відсутність стандартних процесів розробки.

Разом з тим, цього року керівництво CIG звільнило приблизно 100-150 осіб, яким було наказано підписати договір про нерозголошення.

Наразі Cloud Imperium Games розробляє Star Citizen та Squadron 42 — приблизна дата релізу обох ігор невідома. Крім того, CIG працює над третьою грою в сетингу середньовіччя, але подробиць проєкту немає.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...