Реклама

🎮 FBC: Firebreak від Remedy — що відомо про спін-офф до Control

Čytaty latynkoju
🎮 FBC: Firebreak від Remedy — що відомо про спін-офф до Control
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 FBC: Firebreak від Remedy — що відомо про спін-офф до Control
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Remedy розповіли трохи деталей про майбутній кооперативний шутер FBC: Firebreak, дія якого відбуватиметься у всесвіті Control.

Трейлер гри спочатку представили під час Xbox Partner Preview, а згодом керівництво проєкту розповіло трохи деталей для Xbox Wire.

Трьом гравцям потрібно буде взяти на себе роль співробітників Федерального бюро контролю, котрим належить боротися із паранормальними загрозами Найстарішого дому.

Так, у Remedy запевняють, що гра не стане «сервісною», а також зазначають, що її не варто оцінювати як DLC чи сиквел Control.

Ми активно уникаємо навіть близького відчуття будь-якої з цих речей. Гадаю, можна сказати, що це спін-офф, але в найбільш позитивному сенсі цього слова. Він не розроблений, щоб бути якимось меншою Control. FBC: Firebreak — це власна, повністю сформована гра.

Remedy

В Remedy зазначили, що прагнуть створити кооперативний PvE-шутер, в який буде легко грати — але який мати широкі стратегічні можливості.

FBC: Firebreak має бути легким для ознайомлення та швидко зрозумілим, а не схожим на інші шутери, які треба вивчати годинами перед грою. Це досвід в дусі «взяти та грати», про розваги з друзями, коли у вас є час. Це не означає, що FBC: Firebreak не має глибоких можливостей — але це і не про те, щоб обов’язково грати щодня.

Детальніше розкажуть у 2025 році, перед релізом гри. Також відомо, що FBC: Firebreak стане доступним в сервісах Game Pass та PS Plus у перший день релізу.

Раніше ми розповідали, що показали на Xbox Partner Preview у жовтні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...