Реклама

🎮 Clair Obscur: Expedition 33 можна буде пройти за 30 годин

Čytaty latynkoju
🎮 Clair Obscur: Expedition 33 можна буде пройти за 30 годин
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Clair Obscur: Expedition 33 можна буде пройти за 30 годин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Sandfall Interactive розповіли, що тривалість Clair Obscur: Expedition 33 складає 30 годин основної гри та стільки ж побічного контенту.

Про це розробники повідомили у X.

В студії також прокоментували й вартість гри, зазначивши, що ціна у $50 не помилкова. У Sandfall Interactive акцентували, що це їхня перша гра, тому вони хочуть, щоб «якомога більше людей відкрили для себе цей світ».

Зазначимо, раніше гравці поставили питання щодо ціни Clair Obscur: Expedition 33 у $50 — через нижчу вартість, ніж у стандартних ААА-ігор, спільнота вирішила, що в грі буде мало контенту. Якщо судити по відповідях на пост, гравцям сподобалася аргументація Sandfall Interactive.

Нагадаємо, Clair Obscur: Expedition 33 розповідатиме про світ, в якому таємнича Художниця раз на рік знищує людей, чий вік збігається з цифрою, яку вона вигадала. У грі доведеться грати за Експедицію 33 — групу людей, що намагаються зупинити Художницю.

Разом з тим світ, створений на основі Прекрасної епохи Франції, населений різними міфічними істотами, з якими загону гравця доведеться боротися. У грі буде вільне дослідження локацій, але покрокові бої — такий підхід чимось схожий на сучасні JRPG, як-от останні ігри Persona.

Сама гра створена на Unreal Engine 5. Реліз відбудеться у 2025 році на ПК, PS5 та Xbox Series X|S. Крім того, гра буде доступною за підпискою Game Pass з першого дня. Згідно зі сторінкою у Steam, у грі, на жаль, не буде української локалізації.

Раніше ми розповідали, що Енді Серкіс озвучить одного з героїв гри Clair Obscur: Expedition 33.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...