Реклама

🙃 У GeForce Now можна отримати безкоштовну копію Dragon Age: The Veilguard, але є нюанс

Čytaty latynkoju
🙃 У GeForce Now можна отримати безкоштовну копію Dragon Age: The Veilguard, але є нюанс
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 У GeForce Now можна отримати безкоштовну копію Dragon Age: The Veilguard, але є нюанс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже цього місяця на нас очікує реліз довгоочікуваної рольової гри від BioWare — Dragon Age: The Veilguard. Якщо з моменту виходу попередньої частини ваше ігрове залізо встигло застаріти і ви не впевнені, що зможете нормально пограти у нову гру, тоді у хмарного сервісу GeForce Now зʼявилася цікава пропозиція.

Впродовж 17-30 жовтня ви можете оформити передплату тарифу Ultimate та отримаєте можливість безкоштовно грати у Dragon Age: The Veilguard.

Таким чином ви отримаєте доступ до гри, яку ви можете стрімити на свій екран з серверів з GeForce RTX 4080, підтримкою 4К та 120 FPS.

Водночас для отримання копії гри ви маєте оформити передплату на Ultimate впродовж відведеного терміну. Тобто, якщо у вас уже є активна передплата, тоді вам потрібно зробити це знову до 30 жовтня.

Також нагадаємо, що Nvidia свого часу створила спеціальну версію GeForce Now для росіян у доменній зоні .ru за допомогою локального посередника й оплатою в рублях. Не переплутайте, глобальний сервіс цілком офіційно доступний для українців з оплатою в євро за посиланням.

Нагадаємо, що Dragon Age: The Veilguard виходить уже 31 жовтня для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...