Реклама

👀 Уряд Кувейту заборонив в країні Call of Duty: Black Ops 6

Čytaty latynkoju
👀 Уряд Кувейту заборонив в країні Call of Duty: Black Ops 6
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Уряд Кувейту заборонив в країні Call of Duty: Black Ops 6
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Activision Blizzard повідомили, що уряд Кувейту раптово заборонив реліз Call of Duty: Black Ops 6 на території країни.

Як повідомляє видання Eurogamer з посиланням на джерела в Activision, нова Call of Duty «не була схвалена для випуску» в країні.

На цей час гра не буде доступна для релізу в регіоні. Як наслідок, всі попередні замовлення в Кувейті будуть анульовані, а кошти повернуті. Ми все ще сподіваємося, що місцева влада перегляне своє рішення і дозволить гравцям у Кувейті насолодитися грою.

Activision

Студія не надала деталей, через що гру заборонили на території країни, але причина може бути в тому, що сюжет гри пов’язаний з вторгненням Іраку до Кувейту та війною в Перській затоці.

Нагадаємо, що реліз Call of Duty: Black Ops 6 заплановано на 25 жовтня цього року для PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S та ПК.

Події гри цього разу розгорнуться на початку 90-х після Холодної війни. Сюжет зачепить реальні події: розпад СРСР, війну у Перський затоці та за хронологією буде після частини Cold War та з флешбеками на Black Ops 2. Героєм нової частини стане Френк Вудс.

Раніше ми розповідали, що Microsoft скасувала пробну підписку Xbox Game Pass перед релізом Black Ops 6.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...