Реклама

🎮 У GSC після роботи з Xbox Series S вважають, що будь-яку гру можна оптимізувати для цієї консолі

Čytaty latynkoju
🎮 У GSC після роботи з Xbox Series S вважають, що будь-яку гру можна оптимізувати для цієї консолі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 У GSC після роботи з Xbox Series S вважають, що будь-яку гру можна оптимізувати для цієї консолі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно ми отримали фінальні превʼю S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля і на фоні цього у виданні Windows Central взяли інтервʼю у розробників з GSC Game World. Які детальніше розповіли про процес перенесення гри на консолі Xbox на яких гра наразі виходить ексклюзивно.

Звісно, що мало в кого викликають сумніви про те, як гра буде працювати на потужнішій Series X, однак багатьох гравців хвилює те, як з грою справиться Series S.

Однак видається у GSC зуміли добре зрозуміти, як працювати зі слабшою консоллю від Xbox:

Спочатку ми думали, що перенести S.T.A.L.K.E.R. 2 на Xbox Series S буде неможливо. У нас така велика гра, з такою кількістю механік, величезною кількістю речей. Здавалося, що це неможливо зробити. Але потім ми почали оптимізувати, додавати нові функції для потокової передачі інформації. Unreal Engine має багато можливостей для цього, але для нашої гри нам дійсно потрібно було вичавити кожен мегабайт з кожного системного контенту, який ми могли, і тепер ми це зробили.

Після цього досвіду я вважаю, що будь-яка гра може досягти лімітів пам'яті Xbox Series S. І так, не кожен розробник, не кожна студія має можливість або додатковий час для оптимізації під Xbox Series S. Нам довелося посилити нашу експертизу з боку оптимізації, що також допомогло збірці ПК, зробивши його набагато продуктивнішим. У нас досить низькі мінімальні вимоги до ПК для сучасної гри.

Щодо того, як гра наразі працює на Series S, то у GSC відзначають, що S.T.A.L.K.E.R. 2 уже тримає 30 FPS та місцями навіть доходить до 60 FPS. Тому, можливо, гра згодом отримає навіть режим продуктивності для Series S:

На Xbox Series S ми дотримуємося 30 FPS. Однак у багатьох випадках нам вдавалося досягти 60 FPS, але це не так стабільно, як у Series X. Але ми прагнемо отримати режим продуктивності для Xbox Series S, щоб довести його до 60 FPS. Ми вважаємо, що це можливо.

У випадку з Series X працює зі стабільним 60 FPS та інколи просідає до 55 FPS, що розробники обіцяють виправити до релізу.

Окремо у GSC відзначають, що з оптимізацією гри для консолей їм допомагала команда Xbox. Яка як ніхто інший знає як потрібно працювати з власним залізом.

Нагадаємо, що S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля виходить 20 листопада на ПК, Xbox Series X|S та одразу у Game Pass.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...