Реклама

😐 Bandai Namco звільняє персонал та скасовує декілька ігор

Čytaty latynkoju
😐 Bandai Namco звільняє персонал та скасовує декілька ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Bandai Namco звільняє персонал та скасовує декілька ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Bandai Namco змусила звільнитися понад 100 працівників після того, як скасувала декілька своїх проєктів через низький попит.

Як повідомляє Bloomberg, компанія звільняє працівників методом, що поширений серед японських компаній — «кімнатою вигнання» (oidashi beya). Виглядає це так: керівництво переводить працівника у пусте офісне приміщення та не дає ніяких робочих завдань. Одночасно з цим на працівника чинять тиск, щоб він добровільно звільнився.

За даними видання, з квітня дочірня компанія Bandai Namco Studios Inc. перевела близько 200 з приблизно 1300 своїх працівників у такі приміщення. З того часу компанію покинули приблизно 100 працівників, але очікується, що ще частина робітників звільниться.

У заяві для Bloomberg Bandai Namco заперечує, що використовувала цей метод.

Загалом, компанія скорочує працівників через деякі невдалі проєкти. Зокрема, влітку Bandai Namco закрила гру для смартфонів Tales of the Rays, а у січні припинить роботу MMO Blue Protocol. Також було вирішено або скасувати, або призупинити розробку кількох ігор, в тому числі з персонажами аніме Naruto та One Piece, а також проєкту на замовлення Nintendo.

Раніше ми розповідали, що Bandai Namco готує гру за мотивами «Записника смерті».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...