Реклама

🤔 На Metacritic зʼявилися сторінки Resident Evil 9 та нової Tomb Raider на фоні чуток про презентацію Xbox

Čytaty latynkoju
🤔 На Metacritic зʼявилися сторінки Resident Evil 9 та нової Tomb Raider на фоні чуток про презентацію Xbox
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 На Metacritic зʼявилися сторінки Resident Evil 9 та нової Tomb Raider на фоні чуток про презентацію Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На порталі Metacritic зʼявилися сторінки неанонсованих Resident Evil 9 та Tomb Rider Project і усе це на фоні чуток про можливу презентацію Xbox для сторонніх розробників.

Відзначимо, що Metacritic це портал де збираються усі огляди на ігри, кіно, музику та де усе це підсумовується у середню оцінку. Загалом поява неанонсованих ігор на порталі може й нічого не означати, адже до прикладу уже довгий час там висить сторінка Half-Life 3.

Тому те, що на Metacritic з’явилися сторінки для Resident Evil 9 та нової Tomb Rider ще нічого не означає. Хоча звісно свого часу напередодні анонсу Resident Evil 4 Gold Edition сторінка гри з’явилася на порталі.

Тому цікавою на цьому фоні є інформація від інсайдерів Nate the Hate та Shpeshal Nick, які обидвоє з різницею в кілька годин заявили, що на цьому тижні анонсують та, можливо, й проведуть Xbox Partner Preview, де нам продемонструють ігри від сторонніх розробників для Xbox.

Хоча цікаво, що загалом анонси по Resident Evil більшою мірою асоціюються з PlayStation, тому було б доволі цікаво побачити представлення нової гри на заході від Xbox.

Однак загалом до усього цього варто ставитися доволі скептично, хіба, що можна дійсно очікувати на презентацію від Xbox, яка є регулярним заходом до того ж може бути присвячена релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...