Реклама

👀 Call of Duty: Black Ops 6 — що показали у релізному трейлері гри

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 Call of Duty: Black Ops 6 — що показали у релізному трейлері гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Call of Duty: Black Ops 6 — що показали у релізному трейлері гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча до виходу Call of Duty: Black Ops 6 залишилося ще понад два тижні у Activison вирішили випустити релізний трейлер гри уже, щоб нагадати про свій майбутній шутер гравцям.

Загалом новий трейлер вийшов не надто довгим, однак доволі інтенсивним. Він сповнений геймплейних кадрів та кінематографічних сцен.

Можна побачити, що в сюжетному режимі на нас очікує цілком класична Call of Duty з усіма притаманними рисами для цієї ігрової франшизи.

Однак серед цікавинок нового трейлера можна відмітити одну сцену у якій герой нібито падає з неба посеред островів у небі, що може натякати закручений та можливо й психологічний поворот у сюжеті.

Події гри цього разу розгорнуться на початку 90-х після Холодної війни. Сюжет зачепить реальні події: розпад СРСР, війну у Перській затоці — та за хронологією буде після частини Cold War та з флешбеками на Black Ops 2. Героями нової частини стануть Френк Вудс та Расселл Адлер.

Реліз Call of Duty: Black Ops 6 заплановано на 25 жовтня цього року для PlaySation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S та ПК. Також гра буде одразу доступна у Game Pass.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...