Реклама

😐 Творці Astro Bot не знають, чому Square Enix не дозволила своїм персонажам отримати камео

Čytaty latynkoju
😐 Творці Astro Bot не знають, чому Square Enix не дозволила своїм персонажам отримати камео
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Творці Astro Bot не знають, чому Square Enix не дозволила своїм персонажам отримати камео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Team Asobi зазначили, що не розуміють, чому Square Enix не дозволила персонажам своїх популярних ігор отримати камео в Astro Bot.

Як пише Eurogamer, керівник студії Team Asobi Ніколас Дусе розповів, що більшість видавців, до котрих зверталася Team Asobi щодо камео, відповіли на заклик позитивно. Виключенням стала Square Enix, ігри якої добре представлені на PlayStation, але яка не погодила жодного камео.

Коли Дусе запитали, чому епізодичної ролі не отримати хтось з Final Fantasy, Nier чи Kingdom Hearts, Дусе коротко відповів, що «справді поважає вибір кожного видавця» та не може прокоментувати, чому так сталося.

Також Дусе зазначив, що Team Asobi навмисно додавала камео персонажів не лише з популярних ігор — маловідомі проєкти, на думку керівника студії, можуть також пробуджувати в гравцях «найтепліші спогади».

Нагадаємо, не лише Square Enix не погодили появу своїх персонажів у грі. Раніше також творець Days Gone виступив проти спільного промо головного героя з Astro Bot, зазначивши, що того, що головний герой «тепер слугує персонажем для просування інших ігор».

Також нагадаємо, що раніше ми детальніше розповідали про Astro Bot в нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...