Реклама

🎮 Death Stranding 2: On the Beach — нові деталі про гру з Tokyo Game Show 2024

Čytaty latynkoju
🎮 Death Stranding 2: On the Beach — нові деталі про гру з Tokyo Game Show 2024
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Death Stranding 2: On the Beach — нові деталі про гру з Tokyo Game Show 2024
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Kojima Productions представила нові деталі щодо Death Stranding 2: On the Beach. Так, розробники розповіли більше про героїню Ель Феннінг, продемонстрували фоторежим та нові кадри гри.

Новини стосовно гри з’явилися в рамках виступу Kojima Productions на виставці Tokyo Game Show 2024.

Так, з уривків майбутньої гри можна побачити як персонажів з першої частини (Фреджайл, Гартмена та головного героя Сема Портера Бріджеса), так й нових героїв — Рейні; ляльку Долмена, що колись був людиною-медіумом; Тармена у виконанні режисера Джорджа Міллера та Тумороу у виконанні Ель Феннінг. Цікаво, що остання, схоже, стане важливим персонажем для нової гри — слоган Death Stranding 2 натякає на це: Tomorrow is in your hands.

 

 

 

Фоторежим у грі, за словами Хідео Коджіми, буде не лише розвагою для гравців, а й важливим для сюжету — геймдизайнер натякнув, що гравцям «варто робити гарні знімки». Разом з тим можна буде просити ігрових персонажів позувати для фото, після чого вони можуть почати бешкетувати або танцювати тощо.

Наприкінці заходу Коджіма розповів, що розкриє точно дату релізу у 2025 році — коли й має вийти гра. Наразі виробництво ще триває.

Розробка ще не завершена, але я відчуваю впевненість, і це виявляється ще дивнішою грою, ніж перша. Ми робимо це з почуттям: «Чи справді існує така гра?».

Хідео Коджіма

Раніше ми розповідали, що Коджіма закінчує роботу над Death Stranding 2, розробка OD з Microsoft ще триває.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...