Реклама

👀 Коджіма закінчує роботу над Death Stranding 2, розробка OD з Microsoft ще триває

Čytaty latynkoju
👀 Коджіма закінчує роботу над Death Stranding 2, розробка OD з Microsoft ще триває
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Коджіма закінчує роботу над Death Stranding 2, розробка OD з Microsoft ще триває
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівник студії Kojima Productions Хідео Коджіма дав нове інтерв’ю, в якому розповів про стан розробки Death Stranding 2, OD та Physint, а також поділився планами на майбутнє.

В інтерв’ю Variety Коджіма розповів, що Kojima Productions планує створювати не лише ігри — в планах також є і фільми, і аніме, і інші «цифрові розваги». Геймдизайнер наполягає, що його студію варто розцінювати, як «інді-розробника», що дає можливість незалежно займатися творчістю.

Коджіма також розповів, що після закінчення роботи над шпигунською грою Physint, яка наразі перебуває на ранній стадії розробки концепції, він може почати створювати власний фільм.

Проте режисером екранізації Death Stranding він не хоче бути, лише продюсером. Наразі геймдизайнер розробляє гру OD разом з Microsoft та режисером Джорданом Пілом. На питання, чи може Піл стати режисером фільму Death Stranding для студії A24, Коджіма відповів, що саме з Пілом він хоче створити новий проєкт, а не залучити його до старих робіт. Загалом, OD, на думку розробника, дуже ризиковий проєкт, який став викликом для Коджіми.

В іншому місці інтерв’ю Хідео зазначив, що студія завершує роботу над Death Stranding 2: On the Beach. Гра дуже важлива для нього, оскільки вона зміцнить франшизу та дозволить їй розвиватися надалі.

Резюмував інтерв’ю Коджіма роздумами про майбутнє. Він зазначив, що він не збирається на пенсію й продовжить працювати над новими іграми.

Я був просто гіком, який створював ігри. Але я почав думати, що, можливо, я щось змінив у світі. Були люди, які хворіли, зверталися до мене, і це спонукало мене провести решту життя, створюючи речі для таких людей. Я не політик і не хтось, хто може робити якісь зміни, але я хочу підтримувати людей своєю роботою.

Хідео Коджіма

Раніше Коджіма також розповідав, що декілька кіностудій пропонували екранізувати Death Stranding.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...