Реклама

🤫 Nintendo Switch 2 буде готова до запуску в березні-квітні 2025 року — чутки

Čytaty latynkoju
🤫 Nintendo Switch 2 буде готова до запуску в березні-квітні 2025 року — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤫 Nintendo Switch 2 буде готова до запуску в березні-квітні 2025 року — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий день і що? Правильно, нові чутки про Nintendo Switch 2. Здається Nintendo уже варто все ж нарешті анонсувати свою нову консоль та припинити снігову лавину з чуток та витоків з приводу наступника Switch.

Однак поки у компанії все ще «тягнуть гуму» нам доводиться звертати увагу на різноманітні чутки. Цього разу свіжою порцією новин з приводу потенційної консолі поділилися в Іспанії.

Видання Vandal передає деякі заяви, зроблені в останньому випуску подкасту Vandal Radio Рубеном Меркадо, генеральним директором компанії Blade, яка виробляє ігрові аксесуари.

За словами Меркадо, розробка консолі Nintendo Switch 2 уже повністю завершена і його компанія навіть уже отримала доступ до майже готового обладнання.

Власне за його словами консоль готують до релізу в березні-квітні 2025 року. Він додає, що таке невизначеність у конкретному місяці полягає в тому, що Nintendo буде обирати дату з огляду на свої показники в поточному фінансовому році.

Меркадо відзначає, що якщо компанія матиме незадовільні показники, то випустить консоль у березні, якщо все буде влаштовувати Nintendo, то консоль зʼявиться уже в квітні.

Нагадаємо, що фінансовий рік у Японії завершується 31 березня, а новий розпочинається 1 квітня.

Серед іншого гендиректор Blade підтверджує, що нові Joy-Con будуть кріпитися до консолі за допомогою магнітів, які міцно прикріплюватимуть їх до Nintendo Switch 2.

Він також натякнув, що аналогові стіки можуть відрізнятися від старих, адже його компанія не зможе повторно використовувати ті, які вони виготовили для поточної консолі Switch.

Щодо ціни, то Мекрадо ту уже лише гадає, що вона становитиме $400-500.

Нагадаємо, що раніше в мережу потрапили можливі фото Nintendo Switch 2, які у Digtal Foundry назвали правдивими.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...