Реклама

👀 Nintendo не зацікавлена ​​у використанні ШІ в іграх

Čytaty latynkoju
👀 Nintendo не зацікавлена ​​у використанні ШІ в іграх
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Nintendo не зацікавлена ​​у використанні ШІ в іграх
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творець Mario та The Legend of Zelda Шіґеру Міямото ще раз підтвердив, що Nintendo навряд буде використовувати штучний інтелект при створенні відеоігор.

Нагадаємо, раніше президент Nintendo Шунтаро Фурукава прокоментував можливості ШІ, додавши, що компанія не використовуватиме його з багатьох причин. Найголовнішою він назвав можливі проблеми з авторським правом.

Генеративний ШІ, який був гарячою темою в останні роки, може допомогти створювати креативні рішення, але ми також визнаємо, що він приносить проблеми з правами інтелектуальної власності.

Шунтаро Фурукава

Тепер таку саму думку навів Шіґеру Міямото. За його словами, попри загальний тренд на ШІ в ігровій індустрії, Nintendo воліє рухатися в іншому напрямку, в «особливому».

Насправді ми намагаємося знайти те, що робить Nintendo особливим. Наприклад, зараз багато говорять про ШІ. Коли це трапляється, усі починають слідувати за трендом, але тут Nintendo воліє піти в іншому напрямку.

Шіґеру Міямото

Як ми знаємо, Nintendo дуже піклується про авторське право й відома своїми судовими процесами на цю тему. Наприклад, нещодавно компанія подала позов проти Palworld через порушення патентних прав.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...