Реклама

🎬 Коджіма розповів, що декілька кіностудій пропонували екранізувати Death Stranding

Čytaty latynkoju
🎬 Коджіма розповів, що декілька кіностудій пропонували екранізувати Death Stranding
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎬 Коджіма розповів, що декілька кіностудій пропонували екранізувати Death Stranding
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Геймдизайнер Хідео Коджіма дав нове інтерв’ю, в якому розповів трохи деталей про майбутню кіноекранізацію гри Death Stranding.

В інтерв’ю Famitsu Коджіма зазначив, що було ще кілька пропозицій екранізувати вже культову гру, проте творець Death Stranding обрав саме студію А24. Він також зазначив, що деякі студії пропонували «зробити щось вражаюче з великим бюджетом», але Коджіма мав інші плани на проєкт.

Також геймдизайнер зазначив, що не мав наміру сам знімати кіноекранізацію, і натомість планує займатися адаптацією сюжету та продюсуванням стрічки. Він додав, що екранізація «займе деякий час, але вона має вийти добре».

Коджіма також пожартував, що обрав студію А24, оскільки у нього день народження 24 серпня.

Нагадаємо, прем’єра Death Stranding відбулася у 2019 році. Гру розробила Kojima Productions для PlayStation, згодом вийшла й ПК-версія. Варто зазначити, що гра має досить кінематографічний підхід до постановки — у Death Stranding зіграли багато відомих акторів, зокрема, Норман Рідус, Мадс Міккельсен, Леа Сейду, Трой Бейкер та Ліндсі Ваґнер.

Раніше ми також розповідали, що американська незалежна кінокомпанія A24 офіційно повідомила про роботу над адаптацією гри Death Stranding.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...