Реклама

👀 The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom — як гру оцінили оглядачі

Čytaty latynkoju
👀 The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom — як гру оцінили оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom — як гру оцінили оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завтра, 26 вересня, на нас уже очікує реліз The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom і наразі уже традиційно напередодні виходу гри з нами поділилися своїми рецензіями ігрові оглядачі.

Спершу як завжди своїми оцінками нас потішили у Famitsu, а тепер ми отримали й повноцінні огляди від інших видань

Як оцінили гру ви можете побачити нижче.

Загалом оглядачам в цілому гра сподобалася і усі відзначають, що їй вдалося передати дух класичних ігор Zelda та зберегти креативну атмосферу та свободу Tears of the Kingdom та Breath of the Wild.

Водночас критики додають, що відчувається наче гра не до кінця розкрила свій потенціал, що явно натякає на продовження.

Однак гра потішить гравців своїми механіками, неспішною оповіддю, чудовим візуальним стилем та зуміє занурити до свого світу сповна.

Загалом як для дебютної гри у франшизі, де ми нарешті можемо грати за Зельду, у розробників вийшло чудово зробити свою роботу.

У той час як Breath of the Wild і Tears of the Kingdom успішно привнесли нові захопливі концепції в культову серію Nintendo і допомогли зробити революцію в іграх з відкритим світом, Echoes of Wisdom відчувається як великий крок вперед для класичної Zelda. Гра являє собою потужний коктейль зі старої школи Зельди, майстерно змішаний із сучасними механіками двох гігантів серії з відкритим світом. В результаті Nintendo створила щось, що викликає одночасно ностальгію та унікальну свіжість... Можливо, титулованій принцесі серії знадобилося 38 років, щоб нарешті отримати власну гру, але це було варте того, щоб на неї чекати.

Dextero

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom має стати новим стандартом для Зельди з виглядом зверху в майбутньому. Замість того, щоб відмовитися від класичної формули, Зельда показала, що старе і нове можуть поєднуватися і давати чудові результати, які винагороджують експерименти і підсилюють радість гри. Ця гра легко може посперечатися з A Link to the Past і A Link Between Worlds як одна з найкращих ізометричних пригод у серії, і ми сподіваємося, що нам не доведеться чекати ще 35 років, щоби Зельда знову взяла на себе головну роль.

Nintendo Life

Якщо дебют Зельди в центрі уваги — це разова пригода, то принаймні така, що запам'ятається надовго. Але сподіваємося, що це початок нової легенди для героїні. У Echoes of Wisdom блискуче інтегрована система ехо, пов'язує дві епохи, доводячи, що механіка вільної форми нової епохи може співіснувати з класичною формулою франшизи. Не плутайте це з спін-оффом або незначним доповненням між великими «основними» іграми: The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom — це важливий момент, який не можна пропустити.

GameSpot

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...