Реклама

🏯 Ghost of Yotei — усе, що відомо про гру

Čytaty latynkoju
🏯 Ghost of Yotei — усе, що відомо про гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏯 Ghost of Yotei — усе, що відомо про гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На вересневому State of Play 2024 нам анонсували Ghost of Yotei — довгоочікуваний сиквел до успішної Ghost of Tsushima від Sucker Punch, який має вийти у 2025 році ексклюзивно для PlayStation 5.

Цього разу події гри нас перенесуть до 1603 року, який історично вважається періодом Едо в історії Японії, який тривав впродовж 1603-1868 років — це був відносно стабільний час з розквітом міської та самурайської культур, а також час заборони християнства та контактів з Західним світом, який активно шукав шляхи до освоєння Японії.

Події гри відбуватимуться в землях, що оточують гору Йотей, що на острові Хокайдо.

У 1603 році ця територія перебувала поза межами влади Японії і була наповнена розлогими луками, засніженими тундрою та несподіваними небезпеками. Це далеко від організованих самурайських кланів, які жили в Цушімі, і це місце для оригінальної історії, яку ми з нетерпінням чекаємо, щоб розповісти.

Sucker Punch

Для розробників з Sucker Punch це також перша гра, яку вони повноцінно розробляли для PlayStation 5 з опорою на її можливості. Тому варто очікувати знову на чудовий арт-дирекшн гри разом з захопливим візуальним виконанням.

У нас з'явилися величезні лінії огляду, які дозволять вам оглядати все довкола, нове небо з мерехтливими зірками та полярними сяйвами, ще більш правдоподібний рух від вітру на траві та рослинності, а також інші покращення, про які ми розповімо в майбутньому. Наш новий сеттінг також дає нам можливість впровадити нові механіки, покращити ігровий процес і навіть нову зброю.

Поки ми очікуємо на Ghost of Yotei пропонуємо ознайомитися з нашими оглядами Ghost of Tsushima:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...