Реклама

🎮 Злив фото Nintendo Switch 2 найімовірніше «реальний» — Digital Foundry

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎮 Злив фото Nintendo Switch 2 найімовірніше «реальний» — Digital Foundry
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Злив фото Nintendo Switch 2 найімовірніше «реальний» — Digital Foundry
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно мережу дійсно сколихнули можливі фото та зображення потенційної Nintendo Switch 2 і на думку спеціалістів з Digital Foundry вони з великою ймовірністю є справжніми.

У IGN вирішили взяти коментар у голови Digital Foundry Річарда Лідбеттера після витоку фото, як вважається з одного з китайських заводів, де почали збирати нову консоль.

Він вирішив пояснити чому цим зображенням загалом можна довіряти:

Скептичне ставлення до цього витоку цілком виправдане, адже ніщо не завадить комусь надрукувати фальшивий корпус на 3D-принтері. Однак підробка переконливої материнської плати вимагала б певного рівня технічних знань, які я б поставив поза межами навіть найскладнішої містифікації. Простіше було б просто не підробляти плату взагалі, а зробити так, щоб друковані компоненти виглядали набагато більш справжніми.

Крім того, все, що зображено на цій платі, збігається з останніми і найточнішими витоками, заснованими на тайванських транспортних накладних, зібраних затятими дослідниками на форумі Famiboards.

Зі свого боку Nintendo жодним чином не коментувала витік цих зображень. Загалом усі ми наразі лише очікуємо коли компанія анонсує презентацію, де вона нам уже офіційно представить свою наступну консоль. Можна відзначити, що це відбудеться уже дійсно доволі скоро.

Наразі ж можете ознайомитися з усіма останніми чутками про Nintendo Switch 2 за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...