Реклама

🤨 Nintendo зареєструвала новий «бездротовий пристрій» і це не Switch 2

Čytaty latynkoju
theverge.com
🤨 Nintendo зареєструвала новий «бездротовий пристрій» і це не Switch 2
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Nintendo зареєструвала новий «бездротовий пристрій» і це не Switch 2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У мережі помітили, що Nintendo зареєструвала у Федеральній комісії зі зв’язку США (FCC) новий загадковий «бездротовий пристрій» і це точно не Switch 2.

Як повідомляє видання The Verge цей невідомий девайс отримав модельний номер CLO-001, який звісно не дає зрозуміти що це таке. Однак з нього можна дізнатися те, що це буде якийсь оригінальний новий продукт, код «001» отримують оригінальні девайси. До прикладу перша модель Nintendo Switch мала код HAC-001.

Відзначається, що про цей загадковий девайс відомо лише те, що він саме «бездротовий пристрій», а не «бездротова ігрова консоль» чи до прикладу Joy-Con.

Є також зображення, яке демонструє лише де саме та як буде розташовуватися «етикетка FCC в області поглиблення внизу». Буде вона на чомусь квадратному із заокругленнями.

Відзначається, що документи дають зрозуміти й те, що це не буде натільний аксесуар, що він не має акумулятора і може працювати лише від мережі від USB-C.

У CLO-001 є Wi-Fi на 2,4 ГГц і датчик mmWave на 24 ГГц.

Датчик mmWave на 24 ГГц — найцікавіша деталь, яку ми маємо. Це може бути радарний датчик, який відстежує рух, наприклад, уважно стежить за жестами або виявляє, коли хтось знаходиться поруч з пристроєм, змушуючи його автоматично вмикатися, як ми бачили в 60-гігагерцових датчиках, які можна знайти в таких пристроях, як Pixel 4 і датчик присутності розумного будинку Aqara.

The Verge

Загалом важко зрозуміти що саме це має бути. Однак у The Verge припускають, що це може бути якийсь пристрій для одного з тематичних парків Nintendo, або ж компанія спробує поекспериментувати з чимось новим.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...